Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tříletý chlapec utekl matce: Za 40 minut se dostal na druhou stranu Ostravy

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk – Jan Doležal, Jiří Nováček, Jana Ulrichová, Jiří Čada, Pavel Ryšlink, Helena Lacinová, Jiří Krušina)
16. června 2015
11:41

Vyděšená matka v neděli oznámila, že se jí ztratil tříletý syn. Pro ostravské strážníky nic neobvyklého. Tohle však nečekali. Chlapec měl počkat před výtahem v panelovém domě v Dubině. Po 40 minutách se našel téměř 20 kilometrů daleko na opačné straně města v Porubě.

„Matka uvedla, že syn sjel sám v panelovém domě, kde bydlí, z pátého patra do přízemí, kde na ni měl počkat. Nicméně, když sjela dolů, chlapce už nenašla. S přítelem se snažili dítě najít v okolí domu. Poté, co byli neúspěšní, se obrátili na policii,“  řekla serveru Polar.cz mluvčí Městské policie Ostrava Vladimíra Zychová.

Všechno se naštěstí brzy vysvětlilo. Řidič tramvaje číslo 3 našel ve svém voze na konečné stanici v Porubě malého chlapce. Neplakal, seděl vzorně na sedačce a čekal na další jízdu. Podle řidiče nastoupil chlapec s několika dospělými. Myslel si proto, že k někomu patří.

Co přesně se stalo, policie neví. Matku však nyní čeká nepříjemné vysvětlování zanedbání péče.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jozefe ( 16. června 2015 16:13 )

Proč je na fotce byli k dis to byl Rom .Na dubině jich je tu jak potkanov

makmark ( 16. června 2015 14:41 )

protože naše kulturní evropská města jsou si hodně podobná, stejná tramvaj v Kyjevu nebo Moskvě už by hodně provokovala reminiscence na bývalé dobré obchodní zisky

makmark ( 16. června 2015 14:39 )

A co ostravští revizoři? Exekutorům taky upláchla tučná ryba

majojo ( 16. června 2015 14:14 )

Matka je sic blbka, ale na druhé straně, policii zalarmovala po pár minutách. Jiné krávy to udělají až po několika hodinách s odůvodněním: Já myslela, že se vrátí... No, ale na tomhle se ty ortodoxní kozy ze sociálky jistě vyřáděj. Nedej pámbu, aby našly při vizitě zapomenutou plínku.

jenda_benda ( 16. června 2015 13:14 )

Jen tak pro zajímavost - to je fotka z Brna.

Zobrazit celou diskusi