Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kočičí vetřelec: Tahle micina z jiné planety vás pěkně vyděsí!

Autor: so, lm - 
14. června 2015
17:47

Obrovské oči a strašidelný pohled. To je přesně důvod, proč se dvouleté kočičce Matildě přezdívá kočičí vetřelec! Proč má tahle micina tak velké oči?

Matilda je současnou královnou sociální sítě Instagram! Dvouletá kočička má zvláštní oční nemoc, kvůli které vypadá spíš jako mimozemšťan než jako domácí mazlíček. Kvůli tzv. luxaci (dislokaci) očních čoček jsou její oči nepřirozeně velké, vypoulené a vypadají jako skleněnky. Aby toho nebylo málo, umí s nimi strašidelně šilhat. Její páníčkové se ale pro micinu snaží udělat první poslední. Založili jí i blog a Instagram, kde má už 18 400 věrných fanoušků.

Matildě se nemoc začala rozvíjet krátce po prvních narozeninách a objevila se i u jejích sourozenců. Od té doby kočička pravidelně navštěvuje veterináře, který ji ale nemůže vyléčit, jen se snaží nemoc pozdržet a ulehčit jí život. Podle páníčků kočička sice nemá bolesti, ale jednoho dne nejspíš bude muset na operaci, kde jí očička vezmou.

Majitelé se proto rozhodli internetovou komunitu požádat o finanční pomoc, aby se o ni mohli postarat, až ten den přijde, a byli velmi překvapeni, když se během pouhých tří dnů podařilo vybrat nezbytné množství peněz pro jejich mazlíka. Páníčci si tak mohou dovolit nadále navštěvovat kočičího specialistu přes oči a doufají, že jejich micinu čekají lepší zítřky.

datelobecny ( 15. června 2015 00:12 )

Podobně vypadá Rompuy z Bruselu, ten je taky jak z Marsu. Nicméně víte, která kočka je nejrozmazlenější na světě, nebo se to o ní říká? Má otevrěný vlastní bankovní účet, bodyguarda a 2 chůvy k dispozici, aby si s kočičkou hrály a staraly se o ní, a za minulý rok vydělala skoro tolik jako modelka Cara Delevingne. Je to Birma kočka jménem Choupette od Karla Lagerfelda. A ten úchyl říkal, že se do ní zamiloval, a rád by se s ní i oženil.

alenamalena ( 14. června 2015 23:26 )

Pro pepenao té ***e si strč toho svého vocasa, pokud nějakýho máš, ty dementní debile....

naser ( 14. června 2015 20:44 )

Presne to sem tenkrat navrhoval tvoji matce. Bohuzel byla tak vozrala, ze se do toho nepovedenyho potratu jmenem santixkauz netrefila. Uprimnou soustrast, tvuj zivot musi bejt peklo.

alenamalena ( 14. června 2015 18:28 )

Nevím, kterej debil ji přirovnává k vetřelci, je nádherná, mě se moc líbí.....

Zobrazit celou diskusi