Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Letní slevové vábení. Obchodníci lákají na obuv, oděvy i nábytek

Letní slevové vábení obchodů začíná.
Letní slevové vábení obchodů začíná.  (Autor: Martin Přibyl)
Autor: sou, ČTK - 
12. června 2015
05:30

Boj o peněženky zákazníků začíná. Obchody se začínajícím létem hlásají velké slevy a zboží si tak můžete koupit i za pětinu původní ceny. Inzerují výhodné nabídky oblečení, zahradní nábytek, obuv nebo sportovní vybavení.

Zahradní sortiment v Globusu

„Do výprodejů bude postupně zařazeno více zboží, například zahradní nábytek a nářadí, slunečníky, grily nebo část sortimentu pískovišť a skluzavek. V červenci budou výprodeje doplněny o campingové zboží, stany, spací pytle a sportovní výbavu především pro vodní sporty," uvedla Pavla Hobíková z Globusu.

Letní slevové vábení obchodů začíná. Letní slevové vábení obchodů začíná. | Ladislav Kobzev

IKEA a slevy nejen na nábytek

V nábytkářském řetězci Ikea se můžou zákazníci těšit až na 50procentní slevy u výrobků napříč celým sortimentem. Zlevněný nebude jen nábytek, ale i bytové doplňky, dekorace nebo letní kolekce. „Letošní výprodej zahrnuje více výrobků než v předchozích letech. U mnohých produktů půjde o poslední možnost nákupu, jelikož v sortimentu budou končit a uvolňovat místo novinkám a kolekcím, které do nabídky přicházejí společně s IKEA katalogem,“ uvedl mluvčí obchodu Tomáš Kubík.

Výhodný nákup oblečení

Pokud si budete chtít nakoupit něco na sebe a chcete si vybrat luxusnější kousek, můžete zkusit štěstí v outletovém centru Freeport v Hatích. „Během letních výprodejů spadnou ceny značkového oblečení až o 70 procent. Slevy u jarních i nejnovějších kolekcí značkového oblečení budou přinejmenším stejně výrazné jako loni a budou se týkat pánského, dámského i dětského oblečení,“ zmínil ředitel outletového centra Jan Procházka.

Letní slevové vábení obchodů začíná. Letní slevové vábení obchodů začíná. | Martin Přibyl

Prodejny C&A lákají až na poloviční ceny

Za slevami můžou zákazníci vyrazit také do prodejen C&A Moda. „V první fázi se slevy většinou pohybují od 30 do 50 procent,“ uvedla mluvčí řetězce Veronika Kovaříková. Do slev obchod zařadí většinu jarního sortimentu a i první část letní kolekce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi