Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jakoubek nám moc chybí, pláčou rodiče. Chlapce zavalilo dřevo v Baumaxu

Autor: shp - 
11. června 2015
13:40

Je tomu už měsíc, kdy vyhasl život malého a hravého dítěte. Malý Jakoubek (†3) zemřel při nákupu květin s maminkou v žilinském Baumaxu. Zřítily se na něj dřevěné hranoly a na místě ho zabily. Rodiče chlapce se z tragédie stále nedokážou vzpamatovat.

V domě rodičů Holmíkových neustále panuje nepopsatelný smutek. Tatínek ani maminka pořád nemají od policie k případu žádné relevantní informace.

Matka dítěte, která viděla jeho smrt na vlastní oči, přitom musela bolestivě vypovídat na policii, co se stalo. „Nadále probíhá vyšetřování, zažádali jsme o znalecký posudek. O ukončení vyšetřování budeme informovat veřejnost,“ řekla policejní mluvčí Jana Balogová.

Rodiče se mezitím utápějí ve smutku. „Teď je to ještě horší než předtím. Náš synek nám velmi chybí. Nemáme žádné informace, nevíme, jak probíhá vyšetřování,“ prohlásil otec Pavol (38) pro web Pluska.sk.

On a jeho manželka Erika nevěří, že se ještě někdy budou usmívat. Tím, co je drží nad vodou, je jejich dcerka Paula (5). Díky ní mají pořád vůli žít…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jit21 ( 11. června 2015 19:08 )

Jj, uznávám, že za smrt či úraz dítěte můžou většinou rodiče nebo ten co je hlídá. Tady to byla asi - možná výjimka.

2244 ( 11. června 2015 15:37 )

Nevyhledáváš to? tak co sem lezeš se drásat. Jistě se z úmrtí klučiny nikdo ze zdejších netěší o nic míň než ty.

realistaii. ( 11. června 2015 15:28 )

Mně spíš vadí, že se v tom Blesk patlá a se svolením rodiny, to mě na ně fakt SE..RE.. ale možná je to i přínosné - hlídat si víc potomky, vnoučata.

roman.brus ( 11. června 2015 15:25 )

jitule, petr má pravdu, to neznamená že nám ostatním je ta klukova smrt fuk! ale všímej si jak to chodí, možná víš sama, každého něco potká, ač s dobrým koncem....

roman.brus ( 11. června 2015 15:16 )

živě to vidím za páskou na fotce, máti vybírala muškáty a dítě si "poběhalo", máš pravdu.......... . jit21 chodí to tak, jen si všimni !!! V týdnu si v Hornbachu nervní máma vybírala kytky do truhlíků a dítě to nebavilo, kluk tam lítal, vztekal se, v hale dusno, bez pití, nemohl za to. Kluka přes zboží na lyžinách neviděl šofér na ještěrce a mohlo se stát ........... tak mámu řádně seřval. Od jehličnanů bych zabránit nestíhal, mě rušil ten brek a jejich dohady a kdy se svalí ty kovové 3 patrové regály na kluka. pi.ca máma

Zobrazit celou diskusi