Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ďábelská prodavačka (42) andělského prádla: Odsoudili ji za sex se 17letým spolužákem její dcery

Autor: venu - 
10. června 2015
10:55

Zaměstnankyně Victoria’s Secret obchodu a vdaná matka fotbalové roztleskávačky se přiznala k sexu se sedmnáctiletým chlapcem. Iris Gibney (42) řekla soudu, že udělala hroznou chybu. Dostala pětiletou podmínku, sto hodin veřejně prospěšných prací a příkaz k podstoupení sexuální, drogové a alkoholové léčby.

Iris Gibney byla chycena policií při sexu s hráčem fotbalu ze střední školy, kde její dcera dělala roztleskávačku. Podle policie v Upper Postgrove na západě Philadelphie se tito dva potkali na fotbalovém zápase, pak se spojili na Twitteru a Gibney začala chlapci posílat nahé fotky na jeho mobil.

„Udělala jsem strašnou chybu. Od té doby chodím na terapii,“ uvedla Gibney u soudu. „Klientce je celá záležitost velice líto. Mělo to zničující dopad na její rodinu a děti,“ uvedl obhájce Fortunato Perri Jr. Podle ostatních rodičů z města Gibney zkrátka nepřemýšlela: „Měla si rozmyslet všechny okolnosti a následky. Je dospělá, má mít rozum,“ uvedl jeden z obyvatel města.

Gibney, která je matkou tří dětí, přiznala, že šířila nevhodné a sexuální materiály. Dostala podmínku pět let a sto hodin prospěšných prací. Navíc se bude muset účastnit psychologické léčby ohledně sexu, drog a alkoholu a s chlapcem, se kterým měla sex, nebo jeho rodinou se nesmí nijak kontaktovat.

 

xindlceskej ( 10. června 2015 13:18 )

 Jak se tohle provalilo??? Jedině ze to zhrzena dcera napraskala! Nevericne valim oči vždycky když čtu ze to udal ten kluk co si vrznul...nesmysl a pokud to udělal pak je uplne vypatlanej!

tgbb. ( 10. června 2015 12:15 )

Kdyby měla Babišovu registrační pokladnu, tak by se to nestalo, že?

aentoni ( 10. června 2015 11:48 )

No co, nedala Katka, tak dala matka.

kerloss ( 10. června 2015 11:43 )

Taky bych se nechal os-ukat i v 15 letech od sexy prodavacky. Skoda uz mi je 2x vic. za nas byly jen prodavacky metr krat metr a vek pred duchodem.

dfghjk ( 10. června 2015 11:23 )

A co kdybys sem Blesku dal, jak v Austrálii típla žena cigáro o ksycht dotěrné novinářky? Takhle to vypadá, že jediné, co je na světě dokonalé, jsou novináři, protože na ně hnůj nikdy nekydáš, ale stačí si přečíst komentáře pod tím článkem na Novinkách a hned je jasno, jací jste vy médija prolhaní a neobjektivní darebáci!

Zobrazit celou diskusi