Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dívka (†13) skočila z mostu: Kvůli potupnému videu, které dal na internet její otec

Autor: haj - 
7. června 2015
16:21

Teprve třináctiletá Izabel Laxamana z Tahomy v americkém Washingtonu spáchala minulý pátek sebevraždu skokem z mostu. Důvodem mohlo být potupné video, které na internetu zveřejnil její otec. Na něm je vidět, jak ji potrestal ostříháním vlasů.

Otec chtěl Izabel (†13) za něco důkladně potrestat a udělit jí lekci. Proto vzal nůžky a ostříhal dívence krásné dlouhé vlasy. Tento trest navíc natočil a patnáctivteřinovou nahrávku zveřejnil na Youtube.

Na videu je slyšet mužův hlas, jak oznamuje: „To je následek toho, jak jsi to zvorala. Přišla jsi o všechny ty krásné vlasy. Poté se otec dcery ptá, jestli jí to stálo za to. Ona jen pípne, že ne, načež se jí otec táže, kolikrát už ji dříve varoval. „Hodněkrát,“ odpoví tiše Izabel.

Není zcela jasné, za co vlastně Izabelin otec dívku trestal. Podle deníku News Tribune měla mladá studentka z Tahomy bez dovolení kandidovat na pozici ve studentské radě.

Izabel se zřejmě s takovou ostudou nedokázala vyrovnat a v pátek 29. května, jen pár dní po zveřejnění videa, se rozhodla ukončit svůj život.

Vystoupila z auta a skočila z mostu přímo na Interstate 5, úsek nejdůležitější mezistátní dálnice amerického západního pobřeží. Izabel byla okamžitě převezena do nemocnice v Seattlu, kde v sobotu zemřela.

Izabelini spolužáci ze školy Giaudrone Middle School jsou z jejího skonu otřeseni. Podporu má Izabel ale i na internetu. Na sociální síti se již objevila skupina s názvem Justice for Izabel (Spravedlnost pro Izabel), která již nasbírala téměř 10 tisíc fanoušků. Ti žádají, aby byl Izabelin otec trestně stíhán.

dingous ( 18. června 2015 20:51 )

BYLA TO STUDENTKA, JEJÍ DEBILNÍ NÁDENICKÝ FORT TO NEUNESL, ŽE JE CHYTŘEJŠÍ NEŽ ON KRÁVA BUMBÁCKA TAKY NESNESE CHYTRÝHO ČLOVĚKA, POKLÁDÁ SVÉ PINDY ZA BIBLI ŽITÍ, JE STEJÉ ÚROVNĚ JAKO TUPEC NÁDENÍK

vosavopruz ( 7. června 2015 20:09 )

a není to lepší?,nemusíš kupovat navigaci

gogo ( 7. června 2015 18:23 )

Pro bulvár milý příteli trochu moc filosofické.. nemyslíš ?

montyjack123 ( 7. června 2015 18:02 )

A opocky neumi letat?

sakajeva ( 7. června 2015 17:42 )

Vzhledem k tomu, že otec asi dlouhé vlasy nemá, bylo by záhodno ustříhnout něco jiného. Hlavně, aby se už nemohl rozmnožit.

Zobrazit celou diskusi