Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zlomený Železný Zekon: Sebevražda siláka Hanzela dojala i tvrdého chlapa!

Autor: rys - 
7. června 2015
08:01

Smrt slavného siláka a rekordmana Ladislava Hanzela (†61) vhání slzy do očí i velmi tvrdým chlapům. „Hrozně mě to dojalo. Je to šok,“ reagoval jako první na smutnou zprávu známý silák Železný Zekon (55) z Přerova.

„Před deseti rokama jsme spolu vystupovali. Řekl bych, že byl silný v kramflecích. Vůbec se mi tomu nechce věřit, že je po smrti. Je to pro mě strašná bomba,“ řekl Zekon Blesku.

Na Ladislava Hanzela, který se v pátek oběsil ve svém domě v Brodku u Přerova, vzpomíná Železný Zekon jako na skvělého člověka. „Byl to výbornej chlap a strašně hodnej člověk. Nikdy si z ničeho nic nedělal. Byl to strašnej pohodář,“ konstatoval Zekon a dodal: „Je to hrozná ztráta. Víc k tomu nemám co říct.“

zauber ( 7. června 2015 18:41 )

Kurňa, máme demokracii! Jsme v EU a hlavně jsme v NATO. Američané jsou naši bratři! A von blbec, kvůli tomu, že nemá dobrou práci se oběsí! Chápete to? Já, ne. Naši politici přece taky nemají s námi (národem - s Čechy paličatými) žádnou dobrou práci a přitom se vůbec nevěší. Fakt divný.

cukrenka ( 7. června 2015 18:25 )

No,každý se nepověsí, když má děti,tak nemá právo. Někoho hodně drsně šikanuje dlouhé roky manžel a ještě roka a půl po rozvodu si to užívá. A i pak na dálku se snaží/ jsou způsoby ,které nedělají modřiny/ Jiný se zabije a ani vážný důvod nemá. Cítil s eneužitečný a nikdo mu ruku nepodal. Každý "silák" asi opravu silný moc není.

xcarodejka ( 7. června 2015 17:39 )

Lidi často neumějí pomoci včas, a proto se jiní věší nebo jdou na trať. Tak neplač Zekone nad rozlitýmn mlíkem, nepomohl jsi mu.

briana ( 7. června 2015 16:15 )

Jenom tak mimochodem Zdeněk Knedla ( Železný Zekon ) je z Bystřice pod Hostýnem.

alff ( 7. června 2015 13:32 )

Zobrazit celou diskusi