Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z balíku na poště vytékala krev: Vyděšené pošťačky volaly hasiče

Z balíčku na poště tekla krev! (ilustrační foto)
Z balíčku na poště tekla krev! (ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesk.cz, Facebook)
Autor: dce - 
3. června 2015
10:09

Hrůznou směnu zažily pošťačky ve Světlé nad Sázavou. Z jednoho z balíčku začala na poště vytékat krev. Na místo přijeli hasiči ve speciálních oblecích. Uvnitř našli rozbitou ampulku s krví!

Pošta na náměstí Trčků z Lípy ve Světlé nad Sázavou zažila v pondělí rušné odpoledne. Pracovnice zjistily, že z jednoho balíčku po manipulaci začala vytékat krev. „Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Světlá nad Sázavou. V dýchací technice hasiči zásilku otevřeli,“ uvedla tisková mluvčí hasičů Petra Musilová.

Po otevření zjistili, že je uvnitř již rozbitá ampulka s krví. Tou dobou přišel na poštu i muž, který balíček poslal. Šlo o veterináře, který potvrdil, že jde o zdravotně nezávadnou zvířecí krev. Ampulku špatně zabalil a razantní manipulací na poště se rozbila.

Lidé občas posílají opravdu nezvyklé věci – někdy poprask ale způsobí i obyčejná panenka. Ta jednu pošťačku vyděsila letos v dubnu – z balíčku se totiž ozýval dětský pláč! Ten byl ale způsoben vypadlým dudlíkem panenky, který spustil mechanismus hračky.

nico ( 3. června 2015 19:35 )

takhle pošta pracovala, kam mi paměť sahá. před xxx lety mi sestra posílala lustr do obýváku, silné sklo zabalené každé zvlášť, potom dohromady, utemované, poslané jako křehké a nevydrželo ani jedno a je to tak dál, holt někdo nezklame nikdy

atakdale ( 3. června 2015 14:46 )

kdyby s tim hovada tak neházeli, tak by se to nerozbilo dobře jim tak

tana.ce ( 3. června 2015 12:28 )

To je ale kouzelný nápad. Hlavně u balíčku, u kterých si člověk zaplatí za přepravu křehkého zboží. To by se pošťáci rychle odnaučili po balících šlapat, házet je přes plot a nebo přehazovat v autě. Bravo. Palec nahoru

Zobrazit celou diskusi