Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Neuvěřitelné přátelství: Chlapec se kamarádí s kačerem

Autor: haj - 
3. června 2015
05:58

Klučina Jonny (10) z americké Kalifornie si našel opravdu neobvyklého kamaráda. Místo psího mazlíčka se jeho kamarádem do deště stal kačer Nibbles (11 měsíců). Bez sebe nedají ani ránu a stali se díky tomu i hitem na internetu.

Podobně jako pes čeká Nibbles každý den na návrat svého parťáka ze školy. Při Jonnyho příchodu pak radostně kváká a vítá ho. Kačer se navíc zcela běžně prochází po domě, aniž by za sebou nechával exkrementy. Nosí totiž speciální plenku.

Společně kamarádi jezdí na Jonnyho dětské motorce, hrají si na honěnou, plavou v bazénu či se jen tak dívají na televizi. Nerozlučná dvojka se zná už od Nibblesova narození, vylíhl se totiž z vejce zrovna ve chvíli, kdy ho v ruce držel Jonny.

Jonnyho maminka Jamie Toschi jejich neobvyklé přátelství zdokumentovala různými videy na Youtube a dokonce vytvořila na sociální síti i stránku s názvem Dobrodružství Jonnyho a Nibblese.

Na jednom z videí je například zachyceno, jak se Jonny snaží kačeřího kamaráda Nibblese naučit, jak má hlavou vrtět do rytmu hudby. Nejroztomilejší video je zřejmě to, kde se kamarádi sladce objímají.

„Jonny má zvláštní potřeby a Nibbles to dokáže vycítit, což jejich pouto ještě upevňuje,“ vysvětluje Jamie Toschi na Facebooku. Jamie také vysvětluje, že Jonny se již dříve přátelil s Nibblesovou maminkou Daisy.

Jenže Daisy zemřela jen měsíc potom, co se jí a kačerovi Daffymu (3) narodilo sedm kačátek, mezi nimiž byl i Nibbles.

„Jonny byl zdrcený, když Daisy zemřela. Upnul se na Nibblese a už ho nenechal odejít,“ vysvětlila Toschi na sociální síti.

 

sores ( 3. června 2015 09:55 )

 Tak to je moc a moc krásný kéž by krásného přátelství na světě bylo více nežli zla!

vrahrychtar ( 3. června 2015 09:28 )

Zeman zas ma zraloka (na bote)...a vlka v pherdeli..

naidka ( 3. června 2015 09:22 )

Však ty tam nejsi a video se ti moc povedlo. Mohl jsi ho poslat do nějaké soutěže domácích videí a určitě bys uspěl.

cipisek134 ( 3. června 2015 08:57 )

Jenže to už ten kačer bude krapítko tuhej. Teďka je přesně v tej konzumní zralosti.

cipisek134 ( 3. června 2015 08:48 )

Na pekáč s ním. S tím kačerem samozřejmě.

Zobrazit celou diskusi