Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruska, která si vzala syna miliardáře: Práce mi nevoní, jsem na ni moc pěkná

Ruska Valeria Guryeva si vzala syna miliardáře
Ruska Valeria Guryeva si vzala syna miliardáře  (Autor: INT, Instagram)
Autor: mb - 
31. května 2015
22:22

Tahle blondýnka se umí vdát! Vzala si za muže syna jednoho z nejbohatších Rusů a nyní se na netu chlubí luxusem, navíc drze provokuje! Na práci jsem moc pěkná, říká nepokrytě svým fanouškům.

Valerija Gurejeva se ráda ukazuje! Alespoň tedy na sociální síti Instagram, kde sličná blondýna sedí obkročmo na motorce nebo pije drahé šampaňské na jachtě. Pod svým profilem umístila originální motto: „Na práci jsem moc pěkná.“ Jenže poté, co si líné Valerije všimla média, profil okamžitě znepřístupnila veřejnosti.

Pohádkové jmění

Valerija kdysi studovala v Londýně módu, ale pak se vdala za Andreje Gurejeva Jr., syna ruského miliardáře, který vlastní firmu PhosAgro vyrábějící hnojiva a další chemické látky. Andrej Gurejev Sr. je 28. nejbohatší muž Ruska s pohádkovým jměním skoro 100 miliard korun!

Palác hodný princezny

Otec koupil mladému páru v Londýně bydlení doslova jako pro princeznu! Za usedlost Witanhurst zaplatil v roce 2008 1,9 miliardy korun, nyní má historické sídlo po přestavbách hodnotu 11,5 miliardy. Witanhurst je nejdražší nemovitost v Británii a větší palác už má jen královna Alžběta II. (89)! Valerija ale klid v obrovských sálech poté, co na sebe vyzývavým komentářem upoutala pozornost, zřejmě nenalezne.

marti33 ( 4. června 2015 08:55 )

Gurejev bude asi stejně rus, jako je Babiš a Chrenek čech.

tgbg ( 1. června 2015 08:32 )

A kterému rusákovi voní práce. Jsou stejní jsko bigáni. Jenom brát, dělat nic.

fotrpjotr ( 1. června 2015 07:04 )

Stejné jako u nás,máme víc zlatokopek,než zbohatlíků.

makmark ( 31. května 2015 23:58 )

aspoň nelže, jako ty naše hokejové zlatokopky

Zobrazit celou diskusi