Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sexy servírka darovala ledvinu zákazníkovi "její" restaurace

Autor: rc - 
31. května 2015
10:40

Sexy servírka z proslulého podniku Hooters se rozhodla pro ušlechtilý čin. Stálý zákazník a otec dvou dětí Don Thomas přišel o ledviny po těžkém zápase s rakovinou. Když se o jeho boji dozvěděla zaměstnankyně jeho oblíbeného podniku Hooters Mariana Villarreal, rozhodla se, že mu ledvinu daruje.

 

Krásná servírka z proslulého podniku Hooters v Georgii se rozhodla pro ušlechtilý čin. Darovala stálému zákazníkovi, válečnému veteránovi z Vietnamu a otci dvou dětí, svou ledvinu.

„On byl stálým zákazníkem přes deset let,“ řekla DailyMailu o Donovi krásná servírka. To však nebyla hlavní pohnutka k dárcovství, protože Mariana nastoupila do podniku teprve nedávno, a tak se s Donem příliš neznala.

Hlavním důvodem byla její babička. Ta totiž zemřela na selhání ledvin. „Pro svou babičku jsem nemohla nic udělat. Pokud Don může žít další dva roky, šťastný, je to pro mne skvělé,“ řekla Mariana DailyMailu. „Jeho žena zemřela na rakovinu prsu a o pár let později mu selhaly ledviny,“ dodala.

Operace proběhla bez problémů v pátek a oba pacienti jsou v pořádku. „Děkuji vám všem za milá slova! Vaše přání pro mne znamenají hrozně moc. Ledvina je v pořádku a funguje dobře! Pracuje, jako by tam byly ještě dvě!“ napsala na svůj profil na Instragramu Mariana.

Mariana doufá, že jejich příběh bude inspirací pro ostatní, a odstartovala webovou stránku GoFundMe, která má pomoci jí a Thomasovi se zotavit. Do sobotního večera vybrali 8400 korun.

tgbg ( 31. května 2015 18:28 )

Odvaha a ušlechtilost této dívky se nedá ničím změřit. Kdo z nás by to byl schopen udělat???

jana999 ( 31. května 2015 14:49 )

mě to spíš připadá hloupý, riskovat vlystní zdraví pro neznámého člověka

Dannero ( 31. května 2015 11:47 )

nevím jestli je to zrovna ušlechtilý čin, je mladá a nezvážila rizika komplikací až bude chtít mít sama rodinu. Zánět ledviny pro ni bude znamenat veliké riziko že skončí sama na přístrojích.

Zobrazit celou diskusi