Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nečesaný v base potkal vraha Petry z Jihlavy: Je to spratek, málem jsme se porvali

Autor: dce - 
29. května 2015
16:52

Lukáše Nečesaného propustili z vězení, kam ho neprávem poslal soud za pokus o vraždu kadeřnice. A na chatu Blesk.cz popsal, jaké to bylo v kriminále, jak to vypadalo u výslechu, co bude dělat dál a jak se teď cítí. A prozradil také, že se setkal s Tomášem Zavřelem, který asistoval při brutální vraždě mladé Petry z Jihlavy.

Svoboda je něco krásného, chodím po městě, jsem s rodinou, dýchám normální vzduch, je to super,“ svěřil se Lukáš na našem chatu. Od lidí se mu dostává neuvěřitelné podpory, protože takový justiční omyl se snad ještě nestal. Mladík byl odsouzen za pokus o vraždu na základě nepřímých důkazů, nejvyšší soud ale rozsudek zrušil a Lukáše pustil na svobodu.

Co bude dál, je na justici, Lukáš ale doufá – a věří –, že už půjde vše jen dobře. Sám se chce změnit – vězení z něj udělalo jiného člověka. Těší se, až bude vzorným manželem, bude mít konečně maturitu a snad i dobrou práci.

Vše se teď zdá krásné, ale to je ve srovnání se životem ve vězení asi jasné. Ačkoliv byl Lukáš mezi prvotrestanci a nesetkal se tak s těmi opravdu drsnými typy, i jeho část Mírova jich byla plná. Mimo jiné se viděl i s Tomášem Zavřelem, který napomáhal při vraždě Petry z Jihlavy.

Je to arogantní spratek, málem jsem se s ním popral. I přes to, co udělal, byl drzý, opovrhoval ostatními v kriminále. Myslím, že s tím přístupem ve vězení narazí,“ uvedl Lukáš. 

Zavřela odsoudili ke 22 letům za zvláště odpornou vraždu. Svému kumpánovi Kisiovovi pomohl zavraždit nevinnou dívku, kterou chtěli umlčet jako svědka. Kisiov ji vyhodil z okna, pád ale přežila. Se Zavřelem se pak Petru dlouhé minuty pokoušeli mučivě zabít. Nakonec se jim to podařilo...

„To, co provedl, je hrozné. Tak, jak jsem ho poznal, jeho chování, jsem si jistý, že je schopen toho, co udělal,“ prohlásil Lukáš.

marlen52 ( 30. května 2015 00:28 )

kolik to papínka stálo synáček vydělá v blesku

parissa ( 29. května 2015 23:48 )

 Proč ma ten necesanej furt potrebu se obhajovat v blesku?

pgga ( 29. května 2015 23:45 )

Cim se ta patnacti leta holka provinila, ze si to zaslouzila chudacku

nojasne ( 29. května 2015 23:23 )

No, ve svých patnácti už dávno nevinná nebyla.

karel ( 29. května 2015 22:52 )

Feťák rodiče okrádal, a najednou platí soukromé detektivy a novináře, aby ho vykreslili v růžových barvách

Zobrazit celou diskusi