Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vyšinutý muž se zabil skokem z okna na hřiště: V bytě měl munici!

Muž spáchal sebevraždu, protože se bál, že mu v bytě vybuchne raketa!
Muž spáchal sebevraždu, protože se bál, že mu v bytě vybuchne raketa!  (Autor: Profimedia, Google Maps)
Autor: dce, zb - 
28. května 2015
11:10

Muž z Plzně spáchal sebevraždu skokem ze šestého patra panelového domu - a přímo na dětské hřiště! Podle našich informací byl muž psychicky narušený, doma měl dokonce i vojenskou munici!

Neuvěřitelná událost se odehrála ve čtvrtek ráno v Plzni. Muž zde z panelového domu ve Smrkové ulici vyskočil ze šestého patra, ke všemu přímo na dětské hřiště! Pád bohužel nepřežil. Původní hlášení policistům bylo děsivé – muž vyskočil kvůli strachu, že mu v bytě vybuchne bomba.

Neměl ale mít bludy - doma prý přechovával velmi nebezpečnou raketu z raketometu Kaťuša! A protože měl i sám "majitel" důvodné podezření z nebezpečí, na místo přijel kromě hasičů a policie i pyrotechnik, který má raketu zneškodnit. Z nebezpečné rakety se ale stala prázdná neškodná raketa z bojového vozidla pěchoty.

Celý panelák byl však hned ráno evakuován. "Akorát jsem si dělala snídani a přišli policajti, ať jdu rychle ven. Nikdo mi neřek, jak dlouho to tady bude trvat, jestli hodinu nebo dvě, jestli to vydržím," uvedla pro Blesk.cz Věra Bártová (90).

Sousedka, která bydlí pod mužem, který dnes spáchal sebevraždu, prozradila, že s ním byly často problémy. "Bylo to něco strašnýho, protože se neustále tak hádali! Byl tam kravál, pořád něco padalo na zem. Často střílel rachejtle z paneláku z okna, několikrát jsem si stěžovala, ale nikdo s tím nic nedělal," uvedla.

Mužově sebevraždě přihlížela bohužel i jedna (18) z dvou dcer jeho přítelkyně, která byt vlastní.

jeromeklapka ( 28. května 2015 15:03 )

Stať sa to na Slovensku,titulok by bol "celé Slovensko v šoku"

moiaza ( 28. května 2015 13:26 )

 Možná si myslel, že má velkého ptáka, tak chtěl zkusit létat.

santikxauz ( 28. května 2015 12:06 )

Neunesl proamerickou propagandu.

Zobrazit celou diskusi