Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Idiot vlezl do výběhu medvědice: Když ho šelma kousla do ruky, dal jí pěstí!

Autor: shp - 
27. května 2015
19:35

Muž, který měl evidentně o kolečko víc, vlezl do medvědího výběhu v polské Varšavě. Než se do něj dostal, dokonce si sundal kalhoty. Pak se neohroženě vydal přímo k šelmě. Když se mu zakousla do ruky, začal se bránit.

Šílence zachytil návštěvník zoologické zahrady. Děsivou událost, při které šlo muži ve výběhu o život, nafotil a snímky umístil na internet. „Myslím, že byl na drogách,“ napsal k nim Polák.

Magor vlezl do výběhu a přišel přímo ke zvířeti. To se po něm ohnalo a zakouslo se mu do ruky. Muž neváhal ani vteřinu, dal zvířeti po hlavě a vzal nohy na ramena. Jako zázrakem se mu pak podařilo z výběhu zase dostat.

Nevíme, jak muž unikl, ale ona ho chytila za ruku. Pak to vypadalo, že se ji snažil uhodit,“ popsala událost vedoucí oddělení šelem Maria Krakowiak. Po šílenci nyní pátrá policie.

Ta má dokonce jeho DNA, protože ve výběhu po něm zůstaly stopy krve poté, co ho šelma kousla. Navíc mají strážci zákona jeho náramek, který upustil na úprku. „Přežil to, ale nevíme, kam zmizel,“ dodala Krakowiak.

Medvědice Sabrina byla do zoo umístěna z cirkusu. Možná právě to nezvaného návštěvníka zachránilo od rozcupování. Zvíře je totiž více zvyklé na lidi.

salto ( 28. května 2015 11:52 )

Není "andreslawicky" v Polsku? Úplně se vypařil a na diskusích je nuda. Co je s ním?

majojo ( 28. května 2015 11:42 )

Ale kdo by je u nás kousl do ruky a dal jim pěstí?

petrkramnypresident ( 28. května 2015 10:46 )

Ty bys se z medvěda zes_ral ani bys nemusel přelézat plot Každopádně z medvěda bude pěkná kožka na podlahu

jeromeklapka ( 28. května 2015 10:27 )

Tomuto sa hovorí odvaha? Je to debil ako aj TY

petrkramnypresident ( 28. května 2015 09:35 )

Je to frajer a má odvahu

Zobrazit celou diskusi