Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ľubomíra rozdrtil traktor, který právě opravil: Jeho rodiče se zhroutili

Ľubomíra zavalil opravený traktor.
 (Autor: Nový Čas)
Autor: shp - 
27. května 2015
15:47

Když zděšený soused Jano našel Ľubomíra (†33), nebylo mu už pomoci. Mladého muže zavalil ze zatím neznámých příčin traktor, ve kterém jel. K tragédii došlo u polní cesty u slovenské obce Suchá Hora.

Ľubomír svůj traktor opravoval dlouho do noci. Stroj byl nepojízdný několik let a jen stál v garáži. Muž se těšil, že ho opraví a bude ho moci prodat. Když se mu traktor skutečně podařilo zprovoznit, vyjel s ním na zkušební jízdu.

Slyšeli jsme, že nebyl sám, ale někdo s ním měl být,“ řekla Novému Času barmanka z místní hospody. To se zatím nepotvrdilo. Traktor se při testovací jízdě převrátil a Ľubomíra zavalil. Muž byl namístě mrtvý.

Byl to velmi milý chlapec, upřímný a veselý. Byl vždy ochotný pomoci jiným,“ prohlásila prodavačka z obchodu, kam chodil každé ráno na nákup. Nejhůře jsou na tom jeho rodiče, zhroutili se.

Pro celou obec je to velká tragédie. Otec a máma to těžce snášejí, protože přišli o prvorozeného syna. Býval s rodiči a byl jim velkou oporou,“ prohlásil starosta Suché Hory Miloš Šustek.

Zobrazit celou diskusi