Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Homofobní pastor se pěkně vybarvil: Nachytali ho na gay seznamce!

Autor: shp - 
26. května 2015
10:02

Pod svícnem je největší tma, říká se. Ženatý pastor Matthew Makela o tom ví své. Celý život vystupoval proti homosexuálům a drsnými postoji proti nim se proslavil. Nakonec ho nachytali na gay seznamce, jak si s jiným mužem posílá lechtivé fotky. Ach bože!

Otec pěti dětí po provalení skandálu okamžitě rezignoval a z ostudy má kabát. V minulosti totiž například označil transsexuály za zvrhlíky.

Z homosexuální náklonnosti ho usvědčil záznam z aplikace Grindr, která slouží jako homosexuální seznamka, chat nebo jako možnost vyměňovat si fotky. I ty hanbaté.

A přesně toho Makela využil. Svému protějšku stejného pohlaví poslal fotky, na kterých dal na odiv svou mužnou hruď. Jenže druhý muž si to nenechal pro sebe a pastor má z ostudy kabát.

V očích církve mu určitě nepomohlo, že na Grindru napsal, že se „rád mazlí nahý, dělá orál a v oblibě má i masáž.“ Bóže, bóže…

dumik ( 26. května 2015 11:16 )

a takoví jsou homofobové všichni

pepen ( 26. května 2015 10:20 )

Ti co nejvíc o tom mluví a nadává na gaye-vždy v tom mají prsty!!!Pracoval jsem celý život v pohostinství a v divadle a neumíte si představit co heteráku má zálusk na mladíky a muže!!!Myslím,že ti co jsou v církvi jich bude,tak 80%.

Zobrazit celou diskusi