Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Psychopat držel dívku jako sexuální otrokyni. Do kůže jí vyřezal znamení!

Autor: zr - 
26. května 2015
06:08

Zvrácený Australan skončil na 17 let za mřížemi. Jako sexuální otrokyni si držel mladou holandskou turistku. V jeho zajetí byla šest týdnů. Mlátil ji paličkou na maso a do kůže jí vyřezal symbol kříže.

Alfio Anthony Granata – to je jméno brutálního násilníka z Austrálie, který držel šest týdnů v zajetí mladou holandskou turistku (21). Ta mu sloužila jako sexuální otrokyně. Kromě znásilňování ji také bil paličkou na maso a do čela jí vyřezal symbol kříže.

Tento hnusný zločin se odehrál v roce 2012 a Granata za něj dostal 17 let vězení. Po dopadení se sám přiznal k devíti znásilněním, vyhrožování zabitím a úmyslně způsobeným zraněním. Jeho oběť držená v hotelovém pokoji měla na těle 54 modřin a spoustu odřenin.

Soud přistoupil k tvrdému trestu. Jak vysvětlil sám soudce, „oběť trpěla neustálou bolestí a byla degradována a ponížena“. Během jedné z Granatových „návštěv“ hotelového pokoje byla dívka dokonce zmlácena tak zle, že nemohla ani jíst, a co hůř, dokonce neviděla.

Granat se na Holanďance dopouštěl spousty zvěrstev: šlehal ji nabíječkou od telefonu, kterou jí způsobil nespočet tržných ran, znásilňoval ji a neustále jí vyhrožoval, že ji může zabít. Během hrůzných šesti týdnů, které dívka trávila v pekelném pokoji, musela také provádět Granatovi orální sex, on ji škrtil, bodal a řezal.

Kromě mladé Holanďanky Granat mučil také svou přítelkyni. Při jedné příležitosti je střídavě chytal za vlasy a mlátil jim hlavou o zeď, kromě jiného tím své „otrokyni“ zlomil nos.

Soud také zjistil, že si Granat své zločiny filmoval. V hotelovém pokoji měl nainstalováno nejméně sedm kamer.

Granat provedl i rituál, který zahrnoval vložení dívčiny fotografie do obálky, do které přidal její vlasy, nehty a krev. Tvrdil jí, že tento akt znázorňuje, že ona už není.

Celá noční můra skončila 24. 12. 2012, kdy se dívka zachránila sama. Bodla Granata nožem a pak začala řezat sama do sebe, dokud jeden z nich nezavolal záchranku.

Granat polici tvrdil, že dívka byla tím, kdo způsobil všechny potíže, a on sám byl pod vlivem drog, které mu podala ona.

Smutné je, že hotel navštívila policie kvůli hádkám Granata a jeho přítelkyně hned dvakrát v době, kdy v něm byla dívka vězněna. Nikdy se však na její přítomnost nepřišlo.

Jak poznat psychopata? Čtěte zde >>>

dita.l ( 26. května 2015 10:10 )

 Madar a ještě vožralej. Obojí dohromady. "Maličkou na maso ji vyrezal na čele kříž...." tak tohle mi taky hlava nebere

geza ( 26. května 2015 08:07 )

Co je to za debilní jazyk a článek ,to psal nějaký Maďar či kdo ?

vvogh.t ( 26. května 2015 06:45 )

dnes se ten pisálek opravdu hned ráno vožral, píše jak dement

dumik ( 26. května 2015 06:32 )

"bodla na Granta nožem"? co té, chtěl básník říci? a sedmnáct let za to rozhodně NENÍ exemplární trest

Zobrazit celou diskusi