Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vrah rodičů a malé sestřičky dopaden: Policie ho našla mrtvého v parku

Autor: venu - 
25. května 2015
21:18

Mladý muž Jed Allen, který byl podezřelý z vraždy své matky Janet (48), otčíma Philipa (44) a nevlastní šestileté sestry Derin, byl nalezen mrtvý v Oxfordu. Policie jeho tělo objevila po 30hodinovém pátrání.

Detektivové našli tělo nedaleko parku u oxfordské univerzity. Do pátrání se zapojilo více než sto ozbrojených policistů, cvičení psi i policejní vrtulník. Policie zahájila vyšetřování okamžitě a uzavřela oblast kolem domu, kde byla trojnásobná vražda spáchána.

Nyní se vyšetřovatelé chtějí zaměřit na okolnosti, které provázely spáchání hrůzného činu. Podle vyšetřovatelů odjel Allen z Didcotu, kde byla spáchána vražda, do Oxfordu vlakem. Tam dorazil po dvaceti minutách, koupil si vodu a vydal se do oxfordského parku. Mezitím policie objevila těla jeho rodiny, která podlehla těžkým bodným zraněním.

V pondělí ráno Allenovi přátelé na sociálních sítích poukazovali na to, že dokud nebyla prokázána Allenova vina, je stále nevinný. „Ano, Jed je můj přítel, a pokud se prokáže jeho vina, budu neuvěřitelně zklamaná. Teď ale můžeme jen doufat, že to tak nebude. Vaše hnusné komentáře nám ale moc nepomáhají vyrovnat se s tím, co se stalo,“ uvedla Allenova kamarádka Mirren Dougan. „Jen doufám, že se Jed objeví a že je v bezpečí, má mnoho ustaraných přátel, kteří chtějí vědět, že je v pořádku,“ sdělila pro The Guardian.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi