Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hon na šílence se sekyrou: Vyvraždil rodinu, zabil i šestiletou sestřičku

Autor: venu - 
24. května 2015
22:31

Jednadvacetiletý Brit Jed Allen zřejmě ubodal k smrti svoji matku, jejího přítele, nevlastní sestru a utekl. Teď ho hledá oxfordská policie. Podezřelý se na webu chlubil fotografiemi s noži, které měl mezi prsty jako Wolverine, a se sekerou. Policie uzavřela oblast, kde by se mohl mladík pohybovat.

Podle policie je vrahem syn Janet Jordan Jed Allen. Jed pracoval jako správce hřiště, podle jeho Instagramu byl velkým fanouškem Wolverina. Na sociální síť totiž umístil fotografie s noži a se sekerou.

Těla jeho nevlastního otce Philipa Howarda (44), matky Janet Jordon (48) a jeho nevlastní sestry Derin Jordan (6) byla objevena policií v klidném městečku Didcot v sobotu v noci. Byli ubodání k smrti. Policie po mladíkovi stále pátrá.  

Rodina se na místo přistěhovala teprve před dvěma měsíci, měli začít nový život. Místo toho rychle skončil. Detektiv Supt Ward, který se vraždou zabývá, uvedl: „Je pravděpodobné, že příčinou smrti členů rodiny, jsou bodné rány. Podezřelého stále hledáme.“

moiaza ( 25. května 2015 08:50 )

Naprosto nechápu, proč mě Blesk obtěžuje nějakým Britským vypatlancem. To jich nemáme u nás dost? Stačí se podívat na řadu příznivců ODS!

pepen ( 25. května 2015 08:04 )

Okamžitě obnovit trest smrti!!!!Co s takovým odpadem-ty nemají právo žít!!!V kriminále to stojí peníze 20-30 let a k ničemu to není!!!Takové zrůdy jsou nenapravitelní!!!!!

tgbb. ( 24. května 2015 22:52 )

Stále říkám, že sociální demokraté jsou nepřáteli slušných lidí.

Zobrazit celou diskusi