Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Žal matky: Žena celou noc houpala mrtvolku tříletého syna

Žena v americkém Marylandu, která celou noc houpala na dětské houpačce mrtvé tělo svého malého synka (†3). (Ilustrační foto)
Žena v americkém Marylandu, která celou noc houpala na dětské houpačce mrtvé tělo svého malého synka (†3). (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: haj - 
24. května 2015
21:37

Svůj žal nad ztrátou dítěte vyjádřila zcela neuvěřitelným způsobem žena (24) v americkém Marylandu, která celou noc houpala na dětské houpačce mrtvé tělo svého malého synka (†3). Zatím není jasné, jak chlapeček zemřel.

Kolemjdoucí lidé na dětském hřišti ve Willsově pamětním parku v La Plata si v pátek ráno povšimli podivné ženy, jak houpe dítě na houpačce nezvykle dlouho. Kolem sedmé hodiny proto zavolali policii.

Strážníci po příjezdu rázem zjistili, že je chlapeček mrtvý. Dokonce již několik hodin. Je zřejmě možné, že matka své mrtvé dítě takto houpala po celou noc. 

„Nevypadalo to, že si uvědomovala, co se stalo,“ uvedla policejní mluvčí Diane Richardson pro Daily News. Také dodala, že pitva bude klíčem k tomu, jak v tomto případu postupovat dál. Tělíčko dítěte bylo převezeno na pitvu, nemělo však na sobě žádné viditelné známky zranění či úrazu.

zarazenyprd ( 24. května 2015 23:07 )

Pleskáci, chce se mi z vás blíít!

Zobrazit celou diskusi