Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tvář krkavčí matky, která opustila půlročního syna! Z Británie ho poslala na Slovensko pěstounům

Autor: zr - 
23. května 2015
09:10

24letá krkavčí matka Bibiana Stránská ze Slovenska se rozhodla, že svého syna už dál nechce. V Británii, kde ho porodila, to oznámila úřadům. Malý Benjamin proto v doprovodu sociálních pracovnic odcestoval na Slovensko, kde se ho ujme pěstounská rodina. Matka prý bydlí jen o kousek dál, ale o chlapce ani tak nestojí.

Bibiana Stránská ze Slovenska je sice biologicky matkou, ale o své dítě nestojí. Jejím zájmem jsou totiž party a oslavy všeho druhu. K nim patří samozřejmě také pořizování selfie z podobných akcí, na kterých by jí Benjamin jen překážel.

Sama Bibiana se rozhodla přestěhovat ze Slovenska do Británie, kde také porodila, hned ale řekla sociálním pracovnicím, že se o dítě nebude schopná postarat, a tak byl Benjamin svěřen do péče místním orgánům, zatímco Bibiana pokračovala ve své práci servírky a dál nerušeně navštěvovala party.

Na mnoha fotografiích je zachycena ovíněná Bibiana s přáteli. A nejspíš se o osud malého Benjamina moc nezajímá. On je totiž, přestože se narodil v Británii, slovenský občan. Ani jeden z jeho rodičů totiž není Brit.

Od listopadu, kdy se Benjamin narodil, uplynulo už 6 měsíců a nyní byl v doprovodu sociálních pracovnic přepraven letadlem na Slovensko, kde se ho ujala pěstounská rodina, která bydlí v Bánovce nad Bebravou, odkud také pochází sama Bibiana.

Zvláštní také je, že chlapcovi prarodiče tvrdí, že o ničem nevědí. Pavol Stránský prohlásil, že nebyli informováni ani o dceřině těhotenství ani o Benjaminově narození.

Jeden ze sousedů Stránských však řekl, že se Bibiana vrátila do svého. „Bibiana se nastěhovala zpět k rodičům už tak před čtyřmi pěti měsíci.“

 

y1xcvbnm ( 29. srpna 2015 07:16 )

Vypadá jako Agáta

naidka ( 23. května 2015 17:55 )

V článku je něco jiného jako v titulku, každopádně převážejí půlroční dítě z Británie na Slovensko, tak nechápu ten mediální zájem a fotky vyděšeného malého děcka.

odetka.odetka ( 23. května 2015 17:45 )

Ale v clanku je napsano, ze to udelala

kamii ( 23. května 2015 17:17 )

Malému dala alespoň šanci, aby se dostal do rodiny, kde se mu budou věnovat a milovat ho.

sores ( 23. května 2015 17:14 )

 Nechápu mužský kteří si to rozdávají bez ochrany! Pokud chlap nechce zahnízdit a postarat se o rodinu tak se má chránit.

Zobrazit celou diskusi