Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Džihádistka z ISIS šokuje: Donucení k sexu není znásilnění!

Džihádistka z ISIS v časopise hájila znásilňování otrokyň.
 (Autor: Reprofoto Live Leak)
Autor: mb - 
23. května 2015
07:19

Ženy džihádistky jsou stejně kruté jako jejich fanatičtí muži! Schvalují a podporují znásilňování bezbranných dívek a manželku prezidenta USA Michelle Obamu (51) nazývají nezveřejnitelnými výrazy!

Nechutné ospravedlňování znásilňování zajatých žen se objevilo v aktuálním měsíčníku řezníků z ISIS. Údajně ho napsala žena, která si říká Umm Sumajáh a Evropanovi nad názory této paní prostě zůstává rozum stát!

„Naši bojovníci zaútočili na obydlí nevěřících a jejich ženy odvedli jako ovce! Chcete snad upírat hrdinům jejich právo na soulož s otrokyní? A ještě to nazývat znásilněním? Jste vůbec v pořádku?“ rozepisuje se psychopatka na pěti stranách textu.

„A ty Obamo, nech nás na pokoji! Přísahám při Alláhovi, zřídíme trhy s otroky přímo u vás,“ pokračuje žena v šíleném článku. Aby nebylo nenávisti málo, zaútočila i na manželku prezidenta USA Michelle Obamu. „Co se týče Michelle Obamy, její cena nepřesáhne ani třetinu dináru. I třetina dináru je za ni moc!“ pokračuje ve zvrhlé fantazii islamistka.

Krutost psychopatů z ISIS nezná mezí. Běžně znásilňují i malé dívky – nedávno svět zděsil případ holčičky (9), kterou zneužilo 10 džihádistů! Dívka dokonce otěhotněla… Podle OSN islamisté pořádají trhy s otroky, kde prodávají nejkrásnější křesťanské dívky a zajaté ženy z řad jezídů.

Samotná Umm ve svém »veledíle« podobnou kritiku odmítá: „Všichni moc dobře víme, že některé zajaté ženy jsou zlé a jen přidělávají starosti. Kvůli jejich lžím by zešedivěly vlasy i novorozenci,“ zakončuje teatrálně.

pajato73 ( 19. listopadu 2015 10:18 )

kazdy ma pravo na svou vlastni viru a jen proto, ze ta nase nesouhlasi s tou jejich, jen proto musime trpet? Nase vira byla na svete o hodne driv. a o toleranci asi jeste nikdy neslyseli. proto je nechci taky tolerovat a netoleruju.

217radi ( 23. května 2015 14:26 )

Vážení pánové co tady píšete takový hnus! Ráda bych si popovídali s vašima matkama aby mně vysvetlily jakým způsobem vás vychovaly, když tady vaše myšlení a úcta k ženám - též matkám ukazuje,že je nulová! Byly i vaše maminky znasilněny, v každém případě jste perverzni všichni kdo to svým výrokem schvaluji!!!!! Styďte se!!!

217radi ( 23. května 2015 14:19 )

Zaharvi k tobě mohu pouze dodat - s tvou hlouposti a primitivismem táhni k čertu a neobtežuj!

catherin4 ( 23. května 2015 11:41 )

Umm Sumajáh znamená matka Sumajáha, tak sa tak bežne označujú všetky ženy, čo sú matkami, čiže skoro všetky ženy. Preto ju netreba menovať ako Umm, lebo to znamená matka a to sú tam skoro všetky ženy. A čo sa ich týka, treba to tam zrovnať so zemou a hlavne ich nepúšťať do Európy. Napúšťali sme si sem kopu islamistov, z ktorým niektorí sa stali teroristami a likvidujú nás priamo v našej vlasti.

pekaaaros ( 23. května 2015 09:07 )

od útoku v Paříži z ledna je celá evropská společnost ve střehu. Já vám říkám, že už nechybí moc, a lidi (normální civilisté) začnou rabovat obchody se zbraněmi a pomalu a jistě začnou bránit sebe, své blízké, své sousedy... Před kým? Před těmi, které sem pouštíme a přitom jsou oni těmi nerozsvícenými světélky - satelity IS, jejíchž mozky mají potenciál se nechat lehce přesvědčit šílenou propagandou IS. Tam kde je propaganda a není kontraproganda, tam je jen otázka času, kdy se velká část cílové skupiny propagandy nechá přesvědčit. Hitlera taky nejdřív nikdo neposlouchal, když vyzval Němce, aby nenakupovali u Židů. Každý tam nakupoval dál. Ale když rostla propaganda, přišla křišťálová noc a už to šlo rychle. Abychom se nedivili. Když si muslimská obec neumí udělat kontraproagandu cílenou na muslimy v Evropě, potom se asi bude divit, čeho je schopen Evropan. My jsme tady měli nejstrašnější válku v dějinách lidstva. My se bránit umíme. Možná že teď vypadáme, že chceme jen svůj klid a do pěti neumíme napočítat, ale když bude potřeba, budeme se bránit před šílenci IS. A přitom by se řeklo Arabové. Inteligentní lidé, kteří celý svět obohatili vynálezy, číslicemi, potravinami, kulturou. Ale tihle inteligentní lidé se teď nechají takhle zničit úplně šílenou propagandou.

Zobrazit celou diskusi