Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V pořadníku sebevražedných atentátníků se předbíhá, stěžuje si duchovní ISIS

Teroristé z hnutí Islámský stát (ISIS) jsou diskriminováni v pořadnících na smrt. (Ilustrační foto)
Teroristé z hnutí Islámský stát (ISIS) jsou diskriminováni v pořadnících na smrt. (Ilustrační foto)  (Autor: reprofoto.tv, archiv Blesku)
Autor: haj - 
22. května 2015
05:41

Na diskriminaci si stěžují už i teroristé z hnutí Islámský stát (ISIS), kteří by si měli být všichni rovni. Podle duchovního z Dagestánu mají islamisté tendenci v seznamech čekatelů na bombové útoky upřednostňovat zejména příbuzné či známé.

Vyhodit se do povětří v rámci sebevražedného útoku je pro bojovníky z ISIS něco úžasného, na co se vypisují dlouhé seznamy čekatelů. Dobrovolníků na mučednickou smrt jsou tisíce.

Duchovní Kámil abú Sultán ad-Dagestání má dokonce dojem, že jsou atentátníci vybíráni nespravedlivě. Saúdskoarabští islamisté působící v Iráku prý totiž v pořadnících schválně volí zejména ze svých příbuzných a známých.

Kavkazané tak nemají téměř šanci se zapojit a uchylují se do Sýrie. Abú Sultán kvůli tomuto problému dokonce podal oficiální stížnost na korupci v Islámském státu a zveřejnil ji na internetu.

 

 

marti33 ( 22. května 2015 09:00 )

Taky si je užijem díky socanům a lidovcům. Hlasovali pro absolutní afriku jak v Europarlamentu tak v prago parlamentu. ivcrn.cz/ivcrn-vyhlasuje-papirovou-petici-proti-povinnemu-prijimani-imigrantu/

mourovata.kocka ( 22. května 2015 07:57 )

Tý voe, tak tohle už je moc ... Hodně blbě se bojuje proti někomu, kdo se na smrt těší ...

maruch ( 22. května 2015 06:58 )

Omluva prasečí chřipku nééé.

maruch ( 22. května 2015 06:54 )

ISIS je potřeba zlikvidovat,jako plevel ,vši,rakovinu,hemeroidy,křečové žíly a prasečí chřipku.

turan ( 22. května 2015 06:52 )

A čo tak usporiadať na štadióne stretávku všetkých sebevrahov a jednotne sa odpáliť!Nemuseli by sa predbiehať a svet by si oddýchol!

Zobrazit celou diskusi