Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Je Putinova údajná milenka těhotná? Na nových záběrech viditelně přibrala a má volné šaty

Autor: shp - 
21. května 2015
18:21

Někdejší ruská olympijská gymnastka Alina Kabajeva (32) se po delší době objevila na veřejnosti a hned způsobila obrovský poprask. Žena, o které mnozí hovoří jako o tajné milence ruského prezidenta Vladimira Putina (62), totiž viditelně přibrala, a navíc na sobě měla volné šaty. Všichni se ptali na jediné: není těhotná?

Vladimir Putin v únoru na 11 dní zmizel z očí veřejnosti a vyvolal tím spoustu dohadů a teorií. Většina z nich se zabývala jeho zdravím, ale nechyběly mezi nimi i indicie, že hlava Ruska zmizela proto, že se jí narodilo dítě.

To mu měla porodit právě Kabajevova, která v očích mnoha západních médií včetně Daily Mailu a Mirrou platí za Putinovu milenku. Kancelář ruského prezidenta však všechny tyto zprávy vždy označila za liché a popřela je.

Vypadá, že je starší a má nadváhu,“ popsala ruská média vystoupení Kabejevovy podle Daily Mailu. Všichni tak hned opět začali spekulovat, že buďto porodila a nadbytečná kila ještě neshodila, nebo že je stále těhotná.

Video Putinova údajná milenka se objevila na veřejnosti a kvůli plnější postavě vyvolala domněnky, že je těhotná. - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

steelheart ( 15. června 2017 20:31 )

krásná holka, pěkná ženská - Putinovi se nedivím

abaron ( 22. května 2015 07:15 )

hele vláďo začína sa podobať na ex pampouch

turan ( 22. května 2015 07:02 )

gogo-akosi ti ušlo že mesiac pred pôrodom,písali každý deň o novej princezne Anglicka,Kate bola aj na hajzli,a dva dni vysedávali Angličanky pred pôrodnicou v ktorej mala rodiť!Takže Rusko ,nerusko,celevrity sa musia prezentovať!

westouw ( 21. května 2015 23:37 )

Mynář a Zeman jdou za kmotřence.

tgbb. ( 21. května 2015 23:00 )

U ruské matróny se březost odhaduje dost těžko.

Zobrazit celou diskusi