Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tabákový magnát ponížil manželku: Vedl ji v bikinách na vodítku po čtyřech jako psa!

Autor: shp - 
21. května 2015
15:41

Říká si Candyman (Cukrouš), ale kvůli jeho zhýralému stylu života mu přezdívají také australský Hugh Hefner. Řeč je o tabákovém magnátovi Traversu Beynonovi. Ten svůj Instagram pravidelně zahlcuje fotkami spoře oděných děv, luxusních vozů a dalších výjevů, kterými dává na odiv své bohatství. Teď se opravdu předvedl, manželku vzal na procházku na vodítku jako čubu.

Z jeho fotek z vily v hodnotě 92,5 milionu korun se točí hlava kolem. Bazény, luxusní vozy a tucty polonahých prsatých dívek a žen. Je s podivem, že tento muž má manželku, ale jak se zdá, peníze přidávají na toleranci.

Svůdná černovláska Taesha mu porodila již dvě děti (podle všeho má magnát celkem čtyři), a jak je vidět, pro svého chotě udělá vše. Když magnát poručí, že ji provede na vodítku, jako poslušná čubička ho poslechne.

Vzhledem k tomu, kolik má Beynon peněz, si lze jenom domýšlet, že nejde o žádné sexuální hrátky typu dominance a submise, ale jen o ukázku moci. Magnát totiž provedl po vodítku i jednu ze svých milenek, blondýnku, která spí v posteli s jeho ženou.

Z chování magnáta jsou zděšeni jeho rodiče, kteří již veřejně vystoupili a označili jeho činy za nechutné, které ovlivňují výchovu jejich vnoučat. V tomto případě nezbývá než souhlasit.

pepen ( 21. května 2015 19:07 )

Kvůli penězům udělají zlatokopky cokoliv!!!!!On to má v palici vymatlaný-neunesl tíhu bohatství!!!!Kdyby raději dával občas na charitu.......

budybad ( 21. května 2015 17:27 )

Je az neuveritelne ceho vseho je homo sapiens schopen pro peníze, lidmi naisknute papirky. Jak hluboko muze klesnout.Ne jenom zabiti ale i ponizeni sama sebe az na dno. Smutne.Radeji budu zit pod mostem ale budu mit sve ja.

hanedu ( 21. května 2015 16:46 )

Kdyby vedla na vodítku ona jeho, bylo by to roztomilé, že

janejaneja ( 21. května 2015 16:24 )

Ano, přesně tak. Tak ať ze sebe dělá pejska.. Bude asi stejné pr*se jako on..

danuska555 ( 21. května 2015 16:19 )

Kde maji chrániče na kolena?? Čubky

Zobrazit celou diskusi