Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prostitutka zabila manažera Googlu: Předávkovala ho heroinem!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kat - 
21. května 2015
10:08

Investoval do ní desítky tisíc měsíčně, nakonec za vztah s prostitutkou Alix zaplatil i životem! To je smutný příběh Forresta Hayese, bohatého manažera společnosti Google, který na své jachtě zemřel na předávkování heroinem.

Hayes si osudného večera užíval s placenou společnicí Alix Tichelmann (26) na své 15metrové jachtě kotvící nedaleko Silicon Valley, kde má Google ústředí. Zážitek si chtěli ještě umocnit dávkou heroinu, jenže Alix vpravila chlípníkovi do žíly doslova koňskou dávku drogy! Přestože po pár minutách zkolaboval, neobtěžovala se zavolat záchranku.

Jeho bezvládné tělo podle záběrů z bezpečnostních kamer dokonce několikrát překročila a bez špetky respektu po něm šlapala! Pak už jen v klidu dopila luxusní víno a z jachty bez mrknutí oka odešla na schůzku s dalším klientem.

O půl roku později si šla vydělat elitní call-girl další peníze, k jejímu překvapení na ni ale v pompézním apartmánu místo zákazníka čekala policie. Před soudem se k zabití Forresta doznala, asi uklidněná tím, že souzena je nikoli za vraždu (dostala by až 15 let), ale zabití a neposkytnutí pomoci. Vyvázla taky jen s šestiletým trestem, další ale vyfasuje příští měsíc, kdy ji budou soudit kvůli provozování prostituce a obchodu s drogami.

darina1 ( 21. května 2015 11:31 )

To čekali že ho dá na postel.

Zobrazit celou diskusi