Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skákala na laně nahá: Lidi ji zkritizovali a dostala tučnou pokutu

Autor: dce - 
20. května 2015
19:32

V Asii je možné všechno, řekl by si člověk. A asi to bude i pravda – dívka z Hongkongu si vynutila, aby mohla na laně skákat úplně nahá. Jenže se vůči ní strhla vlna kritiky a navíc dívka dostala pěkně mastnou pokutu.

Obyvatelé thajského městečka Chiang Mai asi nečekali, že jim před okny bude skákat nahá Číňanka bungee jumping. Jenže přesně to se stalo začátkem května. Teprve sedmnáctiletá dívka předvedla na laně pořádnou show.

Jenže fotky a video se dostalo na internet a sdílely je tisícovky lidí. A místní se bouří – Chiang Mai je vážené město a takové chování tu nechtějí trpět. Provozovatel bungee firmy se musel veřejně omluvit a slíbit, že něco podobného už znovu nepovolí.

Provozovatel dostal pokutu v přepočtu asi 800 Kč. Zato nahotinka zaplatila pěkně tučný obnos za nevhodné chování a obnažování na veřejnosti.

darksome.eu ( 19. srpna 2015 19:48 )

Umělecký fotograf Darksome průběžně hledá nové modelky pro spolupráci v oblasti uměleckého aktu. Jedná se převážně o fotografie pořízené v infračerveném spektru, které jsou charakteristické svým snovým nádechem a výrazným barevným posunem, jehož následkem výsledné fotografie působí spíše jako obrazy. Formou spolupráce je TFP, tedy bez nároku na honorář jak ze strany modelky, tak fotografa a místem focení Znojmo. Fotografie a více informací naleznete na: http://darksome.eu/ Kontakt: info@darksome.eu

salto ( 21. května 2015 09:51 )

Ještě že nemá velký kozy, to by to přetížení mohlo být nepříjemné

inqizitor ( 21. května 2015 00:31 )

S obézní Češkou by se utrhlo lano..

makmark ( 21. května 2015 00:20 )

ještě se chlub těmi 4% zkombinovanými se zoofilii

kerloss ( 20. května 2015 23:41 )

jak by to dopadlo v CR???

Zobrazit celou diskusi