Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie hledá sedmnáctiletou dívku: Může jí jít o život! Neviděli jste ji?

Policie pátrá po dívce z Čerčan, která může být v ohrožení života.
Policie pátrá po dívce z Čerčan, která může být v ohrožení života.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
19. května 2015
20:40

Policisté pátrají po sedmnáctileté dívce z Čerčan na Benešovsku, kterou od pondělního večera pohřešuje její matka. Dívka by mohla být v ohrožení života, ambulantně se léčí na psychiatrii a užívá antidepresiva. V minulosti se už dvakrát pokusila o sebevraždu, sdělila dnes ČTK mluvčí benešovské policie Eva Stulíková.

Pohřešovaná se v pondělí nevrátila domů ze školy, kterou navštěvuje ve Vysočanské ulici v Praze. Tam navíc podle tvrzení pedagogů vůbec nedorazila. Její matka se proto okamžitě obrátila na policii. Dívka má problémy ve škole a rozpadl se jí vztah s přítelem. S matkou má občas rozepře, naposledy se s ní nepohodla v neděli. „Na základě těchto informací kriminalisté nevylučují, že by mohla být opět v ohrožení života,“ upozornila Stulíková.

Hledaná dívka měří 170 až 175 centimetrů, má krátké hnědé vlasy a velké modrozelené oči. Naposledy byla oblečena do šedých kalhot a tmavě fialové vesty, na nohou měla šedé tenisky. Na levém předloktí má vytetované jméno Petr.

Policie přijme veškeré informace o pohřešované na tísňové lince 158.

valdom_hayzle ( 20. května 2015 06:19 )

Šíleně nudný dlouhý kecy o ničem

miap ( 20. května 2015 04:45 )

pekaaaros - nejrozumnejsi komentar na Blesku za poslednich nekolik let!

steelheart ( 19. května 2015 22:22 )

to je dost výstižný

pekaaaros ( 19. května 2015 20:54 )

Nepřijde vám, že není týdne, kdy není zpráva o mladých teenagerech, kteří se pokusili o sebevraždu? Myslíte si, že kdyby se jim na světě líbilo, tak by to dělali? Je to naš chyba, že jsme světu určili směr, který se nováčkům nemůže líbit. Nadáváme na naše puberťáky, že jsou povrchní, milujou nějakýho nagelovanýho zpěváka a chovaj se jak trapky, ale kdo jim určuje hodnoty? Dospěláci. Zralí dospělí manažeři, kteří za vidinou vysokých zisků uměle vyrobí z obyčejnýho kluka hvězdu, zralí dospělí módní magnáti vytvoří za vidinou velkých zisků teenagerům oblečení a neštítí se dělat reklamy "Bez toho nemůžeš být cool" A jak to mladý nováčkovský mozek zmatených puberťáků asi pobere? Kdo nemá tohle oblečení, nepatří do party, kdo nevypadá takhle a takhle , nepatří do party, kdo neposlouchá takového a takového zpěváka, nepatří do party a kdo z kluků nevypadá jak takový a takový zpěvák, nemá u holek šanci, kdo z holek nevypadá jako taková a taková modelka, nepatří do party. To je fakt na vodstřel. Chudáci mlaďoši. Jestli to čtete, buďte silní!! Fandím vám! Přežijte to!!!

Zobrazit celou diskusi