Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kouřil jsi cigáro? Rozšlapu ti hlavu! ISIS na drsném videu trestá i ve vlastních řadách

Autor: shp - 
20. května 2015
05:29

Radikálové z teroristické skupiny ISIS jsou známí svou krutostí. Na děsivých videích popravují nepřátele ze Západu těmi nejkrutějšími způsoby. Zaživa jim uřezávají hlavy, betonovými kvádry jim je drtí na prach nebo homosexuály shazují ze střech. Teroristé jsou nelítostní i mezi sebou. Proč? Kvůli kouření!

Islám vyloženě nezakazuje kouření, ale vybízí k tomu, aby člověk dbal o svoje zdraví. Teroristé ISIS však kouřit nesmí, protože právě kouření ničí zdraví džihádistům. A tito teroristé z videa, které zveřejnil samotný ISIS, si to určitě zapamatují.

Jakmile jejich velitel zjistil, že kouřili, srovnal si je do latě a začal jim skákat po hlavách. A to dosti brutálním způsobem, nad kterým zůstává rozum stát. Vůdce této trestané teroristické buňky na ně doslova šplhal, aby pak po nich mohl následně skákat.

Když už to vypadalo, že mají ztrestaní radikálové dost, vytáhl velitel pásek a začal je bít hlava nehlava. Video jen dokazuje, jak krutí teroristé ISIS jsou. Život pro ně má pramalou cenu.

Video Velitel ISIS šlape po hlavách teroristů, protože kouřili. - Youtube.com
Video se připravuje ...

jiri.k ( 19. listopadu 2015 15:52 )

Tak to je podle mě naprosto v pořádku, když se slimáci vybíjeji mezi sebou, je to ok. Bohužel tímto tempem při jejich počtu a množení, při kterém jsou proti nim myši impotenti, je to málo.

malinak ( 23. května 2015 10:05 )

Pokud by to melo byt za koureni.........tak to vypada jako dobra odvykaci kura..

tonnydenny ( 21. května 2015 15:56 )

 Banda vymastenych skur..... doufam ze cela ta rasa muslimu vyhyne vcetne tech dobrych protoze za cas se narodi dobremu decko z ktereho vyroste odpalovac nakonec at tam pochcipaji vsechni

naidka ( 20. května 2015 11:23 )

To video je strašlivé.

abzk ( 20. května 2015 10:45 )

Už jsi někdy viděl aby jejich zajatci měli ruce svázané vepředu?

Zobrazit celou diskusi