Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Guru Járovi vybírala ženy, které znásilňoval! Kdo je zadržená Barbora Plášková?

Autor: dce - 
18. května 2015
13:33

Spolu s odsouzeným guru Járou se podílela na terapii tzv. odháčkováním. Ve skutečnosti ale napomáhala Járovi ke znásilnění stovky žen. Loňský soud nakonec Járu i Barboru Pláškovou uznal vinnými, oba se ale už dlouho skrývali na Filipínách. Koncem minulého týdne je však místní policie chytila.

Barbora Plášková (40) zvaná Barborka byla spolu s Jaroslavem Dobešem (44) známým jako guru Jára nebo Óm nadsamec zatčena koncem minulého týdne na Filipínách, kde se už několik let skrývali před spravedlností. Loni byli odsouzeni – Plášková k 9,5 letům, Dobeš k deseti letům ve vězení za několikanásobné znásilnění.

Jejich zločiny byly ovšem dobře zakamuflovány. Dobeš působil jako hlavní lektor a Plášková jako jeho asistentka ve škole Poetrie, kde se měli lidé vzdělávat v oblastech astrologie, jógy a ezoterie. Jenže kurzy, které provozovali, byly o něčem úplně jiném.

Plášková a údajně i další lektorky z Poetrie sháněly dívky, po kterých Dobeš toužil. Byly to většinou blond vysokoškolačky do šestadvaceti let s modrýma očima. Ženy nalákaly na tzv. odháčkování, které je mělo zbavit „háčků“, které v nich zanechali bývalí sexuální partneři. Dobeš pak tyto takzvané háčky sexuálním aktem ženám údajně uvolňoval.

Oběti se dostavily na krátké posezení a posléze se setkaly s guru Járou. Často jim bylo tzv. odháčkování nabídnuto na konci i vícedenních seminářů, aniž věděly, jak metoda probíhá. Podle výpovědí jim byl podán jakýsi nápoj, po jehož vypití se měly svléknout od spodního prádla.

Některé se bránily, většina z nich však po úvodním dechovém cvičení nebyla schopná ovládat své tělo a reagovat. Lektorky školy v čele s Pláškovou dívky většinou stimulovaly na pohlavních orgánech a řídily dechové cvičení, poté se nečekaně objevil Dobeš a zpravidla vykonal na ženách krátkou soulož.

Oba byli nakonec osmi oběťmi obviněni ze znásilnění. Ani jeden se k soudu nedostavil, přesto byli odsouzeni a nyní konečně i zatčeni. „V současné době probíhá jednání o deportaci obou osob zpět do ČR,“ uvedl mluvčí policejního prezidia David Schön.

Marty999 ( 11. ledna 2018 11:13 )

Obsah článku je plácanina... Článek zakládající se na skutečných faktech je spíše tady: http://www.gurujaranagolgote.cz/2017/12/30/tantricka-liturgie/

ruudazvostravy ( 18. května 2015 17:00 )

Von ten gůru mjel tůdle Barbóru f rezervje pro přýpat,kdybi začalo nečekaně znenadání mrznout.Totiš ta jejý kchunda prej pasuje na každou makovycy a hřeje výc neš ušanka.

karmavana ( 18. května 2015 16:13 )

On je na 1 pohled vyčůranej pomatenec a ten kdo takový blázny obhajuje a uvěří jim, je naivní vemeno co se tluče od zdi ke zdi.

paralenka ( 18. května 2015 15:16 )

Vhodné by bylo děvenku umístit do mužské věznice, aby si to odháčkování taky pořádně užila . Kdekoliv a kdykoliv, všem k dispozici. Jen ty holky, co lezly na tuhle podivnou seanci, nechápu. Stačilo vidět film o téhle kouzelné mětodě, těžko pochopit, že šlo o vysokoškolačky, tedy chytré holky?? (http://dafilms.cz/film/2219-v-cem-je-hacek/). Zřejmě byla hlavním, leč nechtěným dodavatelem naše alma mater UP, neboť se dost seminářů odehrávalo v Olmiku a okolí.

lunatic ( 18. května 2015 13:49 )

No,já se domnívám,že po případné deportaci by vůbec nebylo od věci vše si férově objasnit při skupinovém sexu

Zobrazit celou diskusi