Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Putin v Praze: Přijede se ruský prezident podívat na hokej?

Přijede se podívat na hokej do Prahy ruský prezident Vladimir Putin?
Přijede se podívat na hokej do Prahy ruský prezident Vladimir Putin?  (Autor: archiv Blesku)
Autor: haj - 
16. května 2015
11:40

Českou republiku možná na skok navštíví ruská hlava státu Vladimir Putin (62). Zda k tomu dojde, záleží na výsledku druhého semifinále hokejového mistrovství. Kdyby totiž v sobotním zápase Ruska se Spojenými státy zvítězili Rusové, velký fanda hokeje Putin by dorazil na finále do Prahy.

Pokud by Putin opravdu na hokej přijel, nejednalo by se ale o státní návštěvu, jen bleskový přesun do Prahy a zpět do Moskvy. Z letiště ve Kbelích by ruskému prezidentovi cesta do O2 areny trvala jen kolem deseti minut autem.

„Ano, je to velmi reálné, že na finále, pokud v něm bude ruský tým, přijede,“ uvedl šéf českého hokeje Tomáš Král v rozhovoru pro MF DNES. Nabízí se i méně pravděpodobná varianta, že Putin dorazí již na semifinále s USA.

Ruský prezident je známý svou vášní pro hokej a hrát bude navíc i jeho oblíbenec Alexandr Ovečkin, ale návštěva šampionátu by Putinovi navíc mohla i umožnit setkání s prezidentem Milošem Zemanem (70), který účast na velkém finále zvažuje v případě, že do něj postoupí český tým.

 

venxa ( 17. května 2015 22:52 )

Pro krakonos! Jestl Putin neprijel do Prahy na finale tak to je asi jedina dobra vec co kdy udelal.10 minut pred koncem vedeme 5 nad Rusakama. To by se asi Putin zalem pos.ral na vasem stadionu a vas narudly dementni ozrala Zeman by to musel vylizat.

aaobcanka ( 17. května 2015 16:00 )

Panstvo, že je Zeman svůj, to víme. Ale jsem mu vděčný za to, že se mu podařilo rozprášit bývalou zlodějskou vládní bandu. Pan kníže z TOP09 mu nesahá ani po kotníky. Málem jsem se nechal strhnout před prezidentskou volbou. Nakonec jsem si uvědomil, že sympaťák kníže, který pije, mluví sprostě, na ples zajde i s d*vkou (v podstatě mu nic z toho nemám za zlé mne zklamal i v zahraniční politice. Bezprecedentní postoj při jugoslávském konfliktu, neslýchané uznání Kosova, válečné štvaní na Ukrajině, bezbarvý postoj vůči islámské hrozbě (raději zapomínám na ultra podvod s Becherovkou). Tak tohle není náš člověk. Toto není jasnozřivý odpovědný politik, i kdyby 100x chodil s čírem do hospody na pivo s lidmi. Má možná šlechtické charisma, to ale zmizí, když chrápe před kamerami, to nemá ve světě obdoby ! A kdo říká, že je to roztomilé, musí být fakt mimo. Za pár let mi dáte zapravdu. Možná ne vy, ale situace ano. Já snad tu pravdu ani nechci mít. Kde jsme všichni byli, když tunel-papá Klaus ukradl v přímém přenosu pero, když udělil amnestii mega-tunelářům a top zlodějům, když si dohodl církevní restituce s Nečasem a 3 poslanci (Marek Šnajdr, Ivan Fuksa a Petr Tluchoř), když pravdoláskař jistě z naivity nápomocný k rozkradení republiky, Havel, pouštěl z vězení zloděje a vrahy ? Takto si představujeme demokracii ? Klausovcům (ODS) nevadil ožralý Kalousek v TV, rádiu, fackující kolemjdoucí lidi, furt chlastající kníže Karel a běžně pivu holdující Havel s přáteli ? Běda, když se napije Miloš (jako min. 50 % národa). To je pokrytectví tak, jak je u pravičáků, ultrapravičáků, pravdoláskařů a modrobolševiků běžné. Je ale pravdou, že Milošovi, bohužel, dost sekunduje bývalý narcista, nafoukanec Klaus. Ten se nezviditelňoval v TV, nemakal totiž pro lidi, továrny a drobné podnikatele jako Miloš. Jen se ukazoval v TV se svými výdělečnými přednáškami v USA, Škoda, že jsme měli takového sobce a manekýna, tzv. tuneláře za prezidenta (Klaus).

aaobcanka ( 17. května 2015 15:31 )

Zeman má skvělý anglický humor. Je to chytrý a skromný člověk, netuneluje, snaží se nám, dolním 10 miliónům, pomoct. Jen lidé jsou zmanipulováni mediálními masážemi. Média vlastní pravičáci, většinou z Německa a Rakouska, kde má kníže Karel z TOP09 mnoho kamarádů na vysokých postech. Lidi, začněte přemýšlet nad každým slovem Zemana a srovnejte je se lží, mystifikacemi a tvrdými zákony, které schválila ODS a TOP09. Tj. Klaus, Langer, Topolánek, Bém, Nečas, Kalousek i kníže Karel zvedl ruku pro zákon pro restituce církvím a zvýšení daní nám, chudším, a pro amnestii prý Klausových kamarádů, tzv. mega tunelářů (zřejmě Janoušek, Kolibřík, Rampula, Grygárek, Vesecká, Kučera, Pavel Němec, Rittig, Bém, Řebíček atd.). Pravičáci z ODS souhlasili s Klausovou amnestií, aby údajně Klause nezavřeli za jeho údajné vytunelování státu.

eliska963852 ( 17. května 2015 13:11 )

Puťka nepřijede, jeho řiťolezci si mohou smýt lubrikant z hlavy, včetně Zemana.

xiioma ( 17. května 2015 11:40 )

Tak mě taky neodpovídej, a bude na světě líp!!! přeji krásný den

Zobrazit celou diskusi