Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Norové odebírají děti ze slušných rodin a v televizi jim ukazují, jak mít sex!

Autor: mb - 
14. května 2015
20:46

Neuvěřitelné! V norské televizi učí osmileté děti masturbovat a mít sex! To vše za vydatné pomoci sexuálních pomůcek! Televize se brání, že sex je přece přirozená věc…

Do nagelované latexové vaginy vniká umělohmotný penis, moderátorka Line Jansrudová (29) šokující záběry doprovází slovy: „Začíná se pomalu, ale pak se může zrychlit. Aby to fakt stálo za to, vagina musí být vlhká!“ Ne, nejedná se o peprný pořad po desáté hodině večerní, ale o pořad pro děti staré 8–12 let!

Pořad Puberta běží na veřejnoprávní NRK, na kterou tudíž musí přispívat všichni majitelé televizí. Nejedná se přitom o malé částky, licenční poplatek za rok 2014 činil 8867 korun!

Samotná moderátorka, která je těhotná, ovšem jakoukoliv kritiku odmítá: „Zradili bychom naše diváky, kdybychom se v pořadu o pubertě vyhnuli tématům, jako je sex a masturbace.“ Jansrudová navíc plánuje vlastní porod natočit a posléze odvysílat!

A aby nebylo kontroverzí málo, »učitelka sexu« se jala v jednom z dílů rozebírat vzorek spermatu! Kupodivu rodiče v Norsku protestovali spíše výjimečně. Kritici namítají, že se lidé bojí mocného sociálního úřadu Barnevernet.

zauber ( 15. května 2015 17:14 )

Strašně se mně líbí jak naši blbečkové, z toho našeho vyhlášeného Kocourkova a Absurdistánu, neustále pomlouvají a napadají Norsko, či Rusko. Je sice fakt, že české televize neučí osmileté a ani žádné jiné děti masturbovat. Nicméně, nekonečným maratónem pí-čovin, které dnes a denně produkují všechny české televizní stanice, přivádějí národ do těžké apatie a otupělosti. České veřejnoprávní prostředky stejně tak jako čeští politici s českým národem neuvěřitelným způsobem vyj-ebávají.

gabreta ( 15. května 2015 12:10 )

Norsko, země vyvolená! Jet tam s rodinou na dovolenou, tak si člověk může zadělat na slušnej problém!!

1pravda1 ( 15. května 2015 09:29 )

Sebrat kojící matce dítě, protože vinou nemoci ohluchla, tak to už je proti všem lidským právům!!!

kiwi65 ( 15. května 2015 08:53 )

 Je to divný národ,druhá věc je dodržování zákonů země v který žiju.Když je to tam tak děsný tak ať tam kur.va nelezu.To je jak kdyby někdo emigroval do Severní Koreje a pak kafral že se tam nedá žít....

datelobecny ( 15. května 2015 03:46 )

Neuvěřitelný, co? Z toho videa a z té nechutné moderátorky je mně na blití.

Zobrazit celou diskusi