Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

9letého chlapce přepadli v Brně v paneláku na chodbě: Sledovali ho až domů

Dvojici, která přepadla 9letého chlapce, natočila kamera
Dvojici, která přepadla 9letého chlapce, natočila kamera  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao - 
14. května 2015
10:23

Když se vracel ze školy, pověsili se na něj a sledovali ho až k němu domů. V momentě, kdy 9letý chlapec odemkl v Brně-Líšni dveře paneláku, proklouzli za ním dovnitř. A než přijel výtah, zatarasili mu cestu dál. Malý školák vydal ve strachu dvojici výtečníků 200 korun, pachatele však natočila kamera. Znáte je?

"Kriminalisté z 1. oddělení doposud marně pátrají po dvou pachatelích loupežného přepadení z Líšně. Ti si zřejmě vytipovali svou oběť v tramvaji, když si označovala jízdenku. Devítiletý hoch přitom totiž nevědomky ukázal obsah peněženky," uvedl k případu přepadení školáky policejní mluvčí Pavel Šváb.

Video Grázlové z Brna-Líšně oloupili devítiletého kluka, poznáte je? - Jiří Nováček, Policie ČR Brno
Video se připravuje ...

Svou oběť následně dvojice pronásledovala do domu, kam se jim podařilo vetřít. "Podrželi dveře od výtahu a nepublikovatelným způsobem po chlapci požadovali 200 korun. Ten jim obnos ve strachu vydal, pachatelé s velkou drzostí poděkovali a vzápětí utekli," dodal mluvčí policie.

Dvojici výtečníků i celý incident však zachytila kamera v domě. Policie proto nyní prosí veřejnost o pomoc. V případě, že jste útočníky poznali, volejte na linku 158.

pekaaaros ( 14. května 2015 14:32 )

Největší demence byla nastěhovat je všechny do smečky na jedno společný sídliště. Chánov, Cejl atd atd. Co z toho může vzniknout? Se vsázím, že kdybych byl z Brna, Ostravy nebo Litvínova, tak jsem taky rasista. Naštěstí jsem z města, kde cigoše máme, ale není tady žádný gheto. A není s nimi žádnej problém, není problém kolem nich projít v noci, dokonce mně jednou v krámě jeden sám od sebe upozornil, že mně spadla desetikačka. to si nedělám pr.el. zrušte tohle ghetování do smeček jednoho sídliště a nebudou takovýhle problémy.

moiaza ( 14. května 2015 14:14 )

 Vážení, na tyto věci si už konečně zvykněte. V Havlovém rádoby-kapitalismu to už jiné ani nebude.

kapturek ( 14. května 2015 13:58 )

 dyt jsou kur.va nejaci cerni !!! to se v cloveku vari krev kdyz to vidi, co tyhle spiny delaji, myslete si kdo chcete co chcete, NESRAT SE S TEMA KUR.VAMA A ODSTRELIT !!!!kurvy zasrane cerne

kraken.666 ( 14. května 2015 13:50 )

Zato ty víš velký HOVNO ty kozí hlavo ! Kolik si dneska vylemtala kozího mlíka ,že seš tak "chytrá " ?

krat5 ( 14. května 2015 13:50 )

Já už v dnešní době nosím hotovost tak maximálně na zaplacení u kadeřnice nebo na pedikúře, jinak platím kartou. Před mnoha lety, kdy ještě nebyly terminály na prodejnách jsem byla vybrat peníze v bance na nové auto, byl to ranec peněz, nesla jsem je v igelitce a jela městskou dopravou. Dneska bych to už neudělala. Uf.

Zobrazit celou diskusi