Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blázni jezdí do pralesa léčit se jedem z žáby: Hodiny zvrací, mohou ale i zemřít!

Autor: dce - 
13. května 2015
19:45

Ilegální léčba žabím sekretem pochází až z amazonského pralesa. Velmi nebezpečný proces absolvuje stále více a více lidí a je s podivem, že to zatím všichni přežili. Silný neurotoxin totiž způsobuje vážné zdravotní potíže.

Asi nejšílenější nový způsob, jak zhubnout se pomalu, ale jistě šíří po světě. Přichází z jižní Ameriky, kde šamani už mnoho let sbírají sekret žáby kambo, kterým léčí mnohé neduhy. Obsahuje totiž chemické sloučeniny, které mají v těle nastartovat uzdravování organismu. Jde ale o silný jed – neurotoxin, který způsobuje velké potíže.

Jed z žáby šaman získává třením dřívka po těle žáby. Ten si pak aplikuje zájemce do vypálených ranek většinou na rameni. „Nastane takový pocit chvění, začnete se potit, trošičku. Potom… Nejspíš se pozvracíte, možná se počuráte,“ řekl FTV Prima Daniel, který rituál podstoupil také.

Původně se jed používal k očištění těla i mysli, údajně má ale léčit i vážná onemocnění, jako je rakovina nebo AIDS! Lékaři ale jakékoliv pozitivní účinky tvrdě popírají.

Celá věc je o to horší, že se celý rituál už provádí i běžně v Česku. Absolvovala ho i Linda (26), která popsala děsivé účinky jedu. „Zvracíte hodně, jsou tam samozřejmě připravené kýble na zvracení. Tři čtyři hodiny mi bylo velice špatně, měla jsem celkové křeče a nevolnosti.“

Ještě šestnáct hodin po rituálu bylo Lindě zle a celý následující měsíc měla vážné zažívací potíže. Pak asi není divu, že člověk zhubne. Jsou ale i spokojení zákazníci, kteří celou věc zopakují několikrát. U nás je celá věc ale ilegální a organizátoři se před zákonem pečlivě skrývají. Lékaři navíc dodávají, že v některých případech může mít rituál i fatální účinky!

asijo ( 14. května 2015 00:37 )

U nás si stáčí sledovat proamerickou ČT a taky zvracím.

miano52 ( 13. května 2015 20:45 )

Jediným lékem na hubnuti je ABSOLUTNÍ HLAD - to je stav, kdy Vám na zadku vyrostou pavučiny

koko61 ( 13. května 2015 19:49 )

Nejlepším lékem na hubnutí je ne.žrat. To je jediná dieta, která se mi osvědčila. Zkoušela jsem mraky diet, ale tahle je nejúčinnější.

Zobrazit celou diskusi