Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podivná smrt kameramana Daniela: Několik hodin seděl mrtvý v autě

Autor: ver - 
11. května 2015
20:10

Podivným způsobem zemřel slovenský kameraman Daniel Nosek (40). Byl nalezen v autě zaparkovaném na čerpací stanici v Petržalce. Muž pracoval na televizní stanici Markíza, kde natáčel seriál Chlapi nepláčú. Důvod nečekaného úmrtí zatím neví ani policie.

Daniel Nosek byl velmi oblíbeným členem týmu a se svými kolegy si rozuměl i mimo natáčecí plac. Herci, se kterými spolupracoval, byli zprávou zaskočeni a těžko hledali slova. „Mrzí mě, co se stalo. To že už není, je velmi smutné,“ přiznal kolega Braňo Deák. Velmi těžce se vyrovnává s tragédií i herec Tomáš Maštalír: „Mluví se mi o tom velice těžko. Byl to pro mě obrovský šok. Ještě předevčírem jsme spolu natáčeli,“ uvedl pro Nový Čas herec.

Na facebookovém profilu oblíbeného kameramana se vyjádřili i ostatní herci, kteří chtěli vyjádřit upřímnou soustrast. Nikdo z nich nedokáže pochopit, jak se taková tragédie mohla stát. „Podle vyjádření ohledávajícího lékaře na těle nebohého nebyly zjištěny žádné povrchové známky násilí, ale pro zjištění příčiny smrti musíme vykonat zdravotně-bezpečnostní pitvu,“ uvedla Tatiana Kurucová, mluvčí KR PZ v Bratislavě.

Zobrazit celou diskusi