Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůza na dovolené: Manželka přihlížela, jak jejího manžela žere žralok!

Autor: ver - 
11. května 2015
20:24

U pobřeží Nové Kaledonie byl zabit žralokem muž francouzské národnosti. Identifikovali ho jako padesátiletého Yvese Berthelota, který plul na lodi se svou manželkou a přáteli. Při napadení šnorchloval kousek od břehu.

Berthelot šnorchloval pár metrů od lodi, na které vyplul se svými přáteli a manželkou na jih od souostroví. V tom na něj zaútočil žralok bělavý, který ho několikrát vážně pokousal. Pravděpodobně byl až 3,5 metru dlouhý. Přátelé se snažili ho hned z vody vytáhnout a oživit, už však bylo pozdě a Yves Berthelot zraněním podlehl.

Podle místní policie bylo napadení nečekané a velmi divoké. Berthelot neměl žádnou šanci na přežití, zranění byla totiž neslučitelná se životem.

Muž pracoval jako náměstek ředitele a manažer call centra. Zanechal po sobě manželku a dceru, se kterými tato událost velice otřásla. Vdova uvedla na Facebooku, že ztratila muže svého života. 

dingous ( 11. května 2015 22:13 )

že by žralok pod postelí ? musím kouknout, než ulehnu

pepen ( 11. května 2015 22:00 )

Nedivím se,že Česko dopadlo,tak jak dopadlo!!!!Rozkradené,vytunelované!!!Jsou tu totiž samý kreténi a blbci!!!!Co jste to za debilní lidi!!!Na dovolené zabije žralok člověka a vy dementi z toho máte vánoce-ono se říká,,Na každou svini se vaří voda,,!!!Také se dočkáte-nevíte dne a hodiny,kde na vás něco číhá!!!

Rumprecht ( 11. května 2015 21:17 )

Tak žral nebo jen pokousal? A co žere ten idiot, který to napsal?

dingous ( 11. května 2015 20:52 )

žralok zaslechl, že je to chlap k sežrání...manželka to říkala

moiaza ( 11. května 2015 20:44 )

 Měl jet do Tater. Tam by ho žralok nesežral.

Zobrazit celou diskusi