Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Dvě dívky podváděly v Praze: Hrály si na neslyšící a tahaly z lidí peníze

Autor: haj - 
10. května 2015
15:15

Dvě vykutálené dívky z Rumunska (18 a 20 let) vymyslely, jak si vydělat peníze podvodem. Stačilo si stoupnout na ulici s podpisovými archy a předstírat, že vybírají do sbírky pro sluchově postižené. Navíc samy předstíraly, že jsou neslyšící. Po příjezdu policie se ale velmi rychle uzdravily.

Ženy oslovovaly kolemjdoucí v Ječné ulici v Praze 2 a hrály si na neslyšící samaritánky, které shromažďují peníze kvůli sbírce pro osoby se stejným postižením. Měly u sebe podpisové archy s vlajkou České republiky a znaky tělesně postižených, a tak se jim povedlo některé lidi napálit a obrat o peníze, uvedl Policejní deník.

Když na podvodnice někdo zavolal policii, okamžitě se jim „vrátil sluch“ a na místě přiznaly, že jde o podvod. Strážníci je posléze vyslechli na služebně a oznámili jejich čin jako přestupek proti majetku na městský úřad. Rumunkám nyní hrozí pokuta ve výši až 15 000 Kč.

 

zelena.karkulka ( 10. května 2015 22:17 )

Centrum Vídně je plný takových potvor-vždy jsou to mladí silní lidi,kteří ,,mají hlad,,-doporučuji jim najít si práci,ale nejsou rádi

tymitaky ( 10. května 2015 19:57 )

Zajímavé je jak se ty Švédky pěkně opálily.

husqarnowicz ( 10. května 2015 18:13 )

Už jen samotný fakt, že se jednalo o přičmoudlice, by měl vyvolat maximální ostražitost a negativní reakci. Pokud mě osloví někdo nepřičmoudlý, odkazuji ho na církev, kterou kalousek obdařil na náš účet tak nestydatě, že může dávat milodary ještě tisíc let.

mandat ( 10. května 2015 17:01 )

To v SRN delaji take.Poslou roztomile holky sexy oblecene s papirem a vybiraji penize.Delaji posunky, ze neslysi,nemluvi a jeden duchodce sel za nima a tleskl jim nad halvou a jak seblou skubly. Jsou to podvodnici.

cccc ( 10. května 2015 16:56 )

Nedávno mě otravoval cikán se stejným papírem i příběhěm v Electro worldu v Čestlicích. Zaměstnanci ho tam v klidu nechali, ať tahá prachy ze zákazníků

Zobrazit celou diskusi