Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šok na španělském letišti: Žena pašovala v kufru osmiletého chlapce

Autor: ljš - 
8. května 2015
16:27

Skenovali kufr a nemohli uvěřit vlastním očím. Pracovníci letištní kontroly zadrželi devatenáctiletou ženu, která v něm do Španělska pašovala osmiletého chlapce. Ten byl po náročném letu ve velmi vážném stavu převezen do nemocnice.

Malý Abou, který pochází z Pobřeží slonoviny, se do růžového kufříku sotva vešel. Dívka ho převážela do španělské enklávy Ceuta na pobřeží Maroka.

Podle deníku El Pais s chlapcem není nijak příbuzná. Za převoz jí totiž zaplatil jeho otec, který žije už tři roky na Kanárských ostrovech. Policistům řekl, že to byl jediný způsob, jak ho mohl k sobě dostat.

Dívka na sebe na letišti upozornila svým podezřelým chováním. „Zdálo se, že váhá, vypadala, že se jí nechce kontrolou projít. Mysleli jsme si, že převáží drogy, ale ukázalo se, že je v kufru lidské tělo,“ řekli celníci novinářům. Chlapcův otec přicestoval do Ceuty o hodinu a půl později a byl zadržen policií.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 8. května 2015 23:13 )

Copaci plano ci boga .Hen te oný ,vraj bol pred tim v peci. A tu na hoci vraj,iz vrecka na slůpavu .No to hyn sako palov.

mourovata.kocka ( 8. května 2015 19:46 )

 Zavřít zpátky do kufru a naložit na zpáteční let.

ellka ( 8. května 2015 17:51 )

Comu nemohli uverit? Ze sa nekto odhodlat pasovat dieta v lietadle? Co vsetko sa dokaze prepasovat inymi dopravnymi prostriedkami ako lietadlom? Ja si pamatam na pripad z mojho okolia, ked za totality prepasoval zapadny nemec jednu svoju milenku v kufri auta do zapadneho nemecka. Akurat ze to colnici aj zistili ale mlcali, alebo presnejsie, od toho nemca dostali zaplatene za mlcanie

Zobrazit celou diskusi