Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrůzný nález v USA: Podvodní mejdan kostlivců

Autor: haj - 
6. května 2015
19:01

Muž z americké Arizony zažil pořádný šok. V klidu se potápěl v řece Colorado na hranicích Arizony s Kalifornií, když spatřil zvláštní výjev. Přímo pod vodou seděli v zahradních křesílkách dva kostlivci se slunečními brýlemi, jako by měli právě zahradní oslavu.

Muži se při pondělním šnorchlování podařilo objevit podivný nález. Spatřil dva kostlivce, jak sedí 12 metrů pod vodou v zahradních křeslech. Vyděsil se a svůj nález oznámil místní policii.

Pod hladinu se poté vypravil profesionální potápěč, vybaven kamerou. Ukázalo se, že kostry jsou falešné. Nějaký vtipálek je schválně naaranžoval a židle, na kterých kostlivci seděli, přivázal k velkým kamenům poblíž.

Obě kostry měly na hlavách sluneční brýle a jedna držela v ruce ceduli, na které bylo i přes nečitelnou část možné rozluštit datum 16. srpna 2014, kdy byli kostlivci pravděpodobně do vody umístěni.

Na ceduli je i nápis: „Bernie žije svůj sen v řece.“ Nejedná se o žádný tajemný vzkaz, ale pravděpodobně o odkaz na film Víkend u Bernieho. V tomto snímku z roku 1989 s sebou dvě hlavní postavy stále vodí mrtvé tělo svého šéfa Bernieho. Mrtvola během filmu několikrát spadne z lodi do vody.

Policie během následujícího týdne zajistí vytažení falešných koster z vody, ale podle svých slov nebude vyšetřovat, kdo za kanadským žertíkem stojí. „Nemyslím, že to nastražili, aby někoho vyděsili. Spíš si myslím, že se snažili být vtipní,“ řekl o pachatelích poručík Curtis Bagby.

tesarl. ( 6. května 2015 23:47 )

Jako fotky z Volhy, Dněpru a z Orlíku

Zobrazit celou diskusi