Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Mumifikovaní novorozenci i rozházené kosti: Tak to vypadá na opuštěné pitevně v Rusku

Autor: dce - 
6. května 2015
05:40

Policie v Rusku nyní vyšetřuje opuštěnou patologii plnou těch nejděsivějších věcí. Na podlaze se válí kosti, použité krevní testy, ale i mumifikovaný lidský plod. Na okně leží tělíčko dítěte v lahvi.

V Tobolsku na západě Sibiře byla nedávno nalezena opuštěná patologie. Objevil ji medik, který se procházel parkem, do kterého si často chodí hrát děti. Všiml si opuštěné budovy s otevřenými dveřmi, a tak prostě vešel.

To, co uviděl, mu ale vyrazilo dech. Všude stály nejrůznější sklenice a lahve, lékařské spisy, sklíčka s krevními vzorky. Na policích se válely lidské lebky i další kosti. Na zemi dokonce našel i mumifikovaný lidský plod. Podobný, ještě v lahvi, ležel i na parapetu jednoho z oken. 

Lahve na sobě měly nálepky s daty – poslední bylo z ledna 2012. „Dozvěděl jsem se o té budově od spolužáků, prý se tu dá najít spousta zajímavých věcí – pro lékaře je to fascinující,“ uvedl nálezce.

Lidské plody mají na tělech viditelné jizvy, sklenice s lidskými orgány už pohltila plíseň. Podle všeho byla u patologie i výzkumná laboratoř, odkud nalezené artefakty pocházejí. Policie nyní celou věc vyšetřuje kvůli nezákonnému zacházení s lidskými ostatky a zákonu o pohřebnictví.

tosca28 ( 6. května 2015 12:07 )

Ty se maly, zakrsly ***e, hlavne nauc pridavna jmena tvrda.Je to uz k uzoufani, co sem pise pitomcu, kteri neovladaji zaklady ceskeho jazyka.

marcika ( 6. května 2015 10:02 )

Urbex v děsivější formě...... Děti by měli uložit do hrobu, není to důstojné.

rastasan ( 6. května 2015 09:46 )

At chutná.

petrkramnypresident ( 6. května 2015 09:26 )

Kéž by Bohužel Václava Veškrnu někdo z láhve zachránil a vypustil do světa

petrkramnypresident ( 6. května 2015 09:17 )

Toho džina v láhvi (plod) tam asi měli na okně jako dekoraci

Zobrazit celou diskusi