Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Školačka Adela, která porodila dítě 13letého otce: Sofinka jí zemřela

Autor: shp - 
5. května 2015
15:36

I přes svůj raný věk otěhotněla s o rok mladším chlapcem. Čtrnáctiletá Adela ze slovenské Senice se stala matkou. Bohužel však jenom na pár dní. Dívenka nyní zažívá bolest, na kterou nemohla být připravena.

Rodina mladičké Adely se už smířila s tím, že se jejich blízká stala matkou, teď ale přišla další a mnohem bolestivější rána. Děvčátko, které mladá školačka předčasně porodila, zemřelo, informoval Nový Čas.

I když malá Sofinka bojovala ze všech sil, život se jí nepodařilo zachránit. I přesto, že by to měla školačka s miminkem více než náročné, celá rodina se na přírůstek do rodiny těšila.

Nejdřív se museli všichni vyrovnat s tím, že je Adela v takto mladém věku těhotná, a nebylo to jednoduché období. Adela měla problémy, a tak ji ještě na konci dubna hospitalizovali v bratislavské nemocnici pro rizikové těhotenství.

Mladá maminka po pár dnech v nemocnici porodila. Na svět přivedla děvčátko, kterému rodina dala jméno Sofinka. Jelikož se dítě narodilo v šestém měsíci těhotenství, byly s tím spojeny i zdravotní problémy. Sofinka proto zůstala v nemocnici a Adelu propustili domů.

Všichni se radovali z toho, že budou mít doma miminko. Všechno bylo připravené a o Sofinku by se starala i babička Júlia, tedy maminka Adely, místo toho teď plánují pohřeb,“ smutní Adelina blízká rodina.

Mladičká maminka se nyní musí vypořádat s emocemi, které mají problém zvládat i dospělé ženy. Adele proto pomáhají psychologové. Pod dohledem je i chlapec, který přivedl dívku do jiného stavu.

eremita ( 5. května 2015 23:37 )

A s dávkama na miminko je konec, to by zaplakal snad i Herodes...

mair ( 5. května 2015 19:51 )

Vy jste vtipný a hodně chytrý. Nikdy jste neposlal z telefonu něco rozepsaného, blbe?

odetka.odetka ( 5. května 2015 18:25 )

Asi to tak melo byt. Je to blby rikat, ale takto je to lepsil.Priroda vi, co dela.

cipisek134 ( 5. května 2015 18:07 )

zdravyrozum2014: Zato ty v sobě nemáš mozek.

mair ( 5. května 2015 17:22 )

Takhle pitomá jste od narození nebo jste měla úraz?

Zobrazit celou diskusi