Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Smutné čarodějnice: Školačka zemřela na skútru, ženu srazila tramvaj

Autor: ČTK, simao - 
1. května 2015
08:29

Ve čtvrtek večer se na řadě míst Česka pálily čarodějnice. V předvečer prvního máje však došlo i na tragédie. Mladá dívka zemřela po střetu auta a skútru v Hranicích na Přerovsku. V Praze u Žlutých lázní srazila tramvaj chodkyni. Na místě svým zraněním podlehla.

K tragické nehodě odšlo v ranních hodinách v Praze nedaleko Žlutých lázní. Noční tramvaj číslo 52 tam srazila chodkyni, která přecházela přes silnici. Svým zraněním na místě podlehla.

Šlo o devětařicetiletou ženu, tramvaj ji srazila poblíž zastávky Dvorce, upřesnil mluvčí pražské policie Jan Daněk. Srážka podle webu pražského dopravního podniku na zhruba hodinu a půl zastavila tramvaje na Podolském nábřeží. Nehoda se stala kolem 4:00, uvedl mluvčí. Její příčinu vyšetřují kriminalisté.

Video Místo tragické nehody v Praze: Noční tramvaj srazila ženu - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

Vezl dívku na skútru. Zemřela

Nezletilá dívka nepřežila ve čtvrtek večer v Hranicích na Přerovsku střet skútru s vozidlem Peugeot Partner. Nehoda se stala v části města Drahotuše v ulici Hranická, její příčiny policie vyšetřuje. ČTK o tom informovala policejní mluvčí Marie Štrbáková.

„Mladý řidič vezl na skútru jako spolujezdkyni dívku mladší patnácti let, která při nehodě utrpěla zranění neslučitelná se životem. Řidič byl zraněn lehce. Řidič motorového vozidla zraněn nebyl,“ uvedla Štrbáková.

Dodala, že ke zjištění příčin a bližších okolností nehody je potřeba vypracovat znalecké posudky z oboru dopravy. „Proto nelze určit ani předběžnou míru zavinění. Vzhledem k věku a k pietě pozůstalým nebudeme blíže specifikovat účastníky této dopravní nehody,“ dodala mluvčí.

Podle informací ČTK zemřelo od začátku letošního roku na silnicích Olomouckého kraje včetně této nehody 15 lidí. Poslední tragická nehoda se stala 13. dubna u Chudobína na Olomoucku, kde se srazila tři osobní auta. Devětatřicetiletý muž zemřel namístě, dvě ženy byly zraněny. Loni za celý rok zemřelo při nehodách v Olomouckém kraji 28 lidí.

snufina ( 1. května 2015 15:37 )

Máte 100% pravdu, snad nám tu propagandu míchat i do jídla. HNUS.

santikxauz ( 1. května 2015 15:02 )

Žena už neunesla proamerickou propagandu,tak skočila pod tramvaj.

Zobrazit celou diskusi