Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Případ Petr Kramný: Na veřejnost unikly fotografie mrtvé Klárky a Moniky

Autor: dce - 
28. dubna 2015
21:10

K případu Petra Kramného přibyl další problém – do médií někdo poslal velké množství fotografií mrtvé Klárky a Moniky. Byly vyfoceny krátce po jejich smrti na patologii v Egyptě.

S fotografiemi přišla TV Nova ve večerních zprávách. Podle všeho jich do redakce do mailu dorazilo čtyřicet. Poslat je měl člověk, který je členem České advokátní komory. Ačkoliv tento člověk pravděpodobně není autorem fotek, bude pro něj mít zveřejnění velké následky.

Podle TV Nova vznikly snímky pravděpodobně hned 31. července, těsně před pitvou obou mrtvých. A jak se zdá, do úterního večera je neviděli ani kriminalisté, kteří se případem zabývají. 

mirkazam ( 7. září 2017 12:00 )

Od začátku se zaplétal do svých lží,ze kterých se nemohl vymotat a svým chováním po jejich smrti jenom potvrdil svoji účast na vraždě.Ten už jel do Egypta s tím,že se Monice pomstí,protože na něho kašlala,a bohužel to odnesla i dcera,která by mohla být nepohodlným svědkem...to,že na pitvu v Egyptě kašlali je evidentní ..ale to nic nemění na faktu,že je vrah !!

Vladachvapil ( 18. listopadu 2016 10:34 )

Souhlas,správné vyhodnocení. Nechci se vyvysovat, nebo kompromitovat, ale u policie jsem 39 let a od chodníků.jsem se za ta léta dostal na dost vysoký post, abych mohl hodnotit,souhlasit. tipul bych si na 100 % jeho jednání, jako plánovaný a dokonany čin a právě na základě jeho měnících výpovědi, chování ,zveřejněných znaleckých posudcich ,také jeho motivů a pohnutek. A ještě si dovolím dodatek, ale je to pouze muj nazor, očekávám, ze az bude rozsudek pravomocný, ve vězení si to hodí, protože na mne dělá navic dojem slabocha. Tak si počkáme, protože od to tu je samozřejmě jen soud.

koumes123 ( 7. května 2015 17:57 )

Příliš věcí v případu Kramný nehraje. Například velmi rozdílné výsledky pitvy egyptské a české. Oněch 40 fotografii mobilem zakládá silné podezření, že se k tělům za nějaký "bakšiš" dostali nepovolaní lidé. Verdikt první pitvy byl silná otrava jedem, což bylo později změněno na "dehydrataci", zřejmě, aby neutekli všichni turisté. Třetí velmi podivná věc je, že do Čech dorazili těla bez střev a žaludku a navíc nabalzamovaná,což by mohlo znamenat, tě onen úraz elektřinou mohl vzniknout až po první pitvě jako kamufláž nějakého egyptského šibala. Za čtvrté, ať mi nějaký chytrolín ukáže, jak se dá dospělá nedementní žena i s dcerou usmažit na mokrým ručníku - asi jako sedni BaboJago na lopatu, ať tě můžu strčit do pece? Dementní mi připadají lidé, kteří skočí na špek těmto nesmyslům!!!

tarka ( 29. dubna 2015 15:13 )

tarka ( 29. dubna 2015 15:09 )

babana, kam se na tebe hrabe Sherlock Holmes

Zobrazit celou diskusi