Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Říkali mi lidská ohnivá koule, teď jsem opět krásná, říká popálená žena

Autor: shp - 
28. dubna 2015
05:36

Kvůli jejím děsivým zraněním jí přezdívali lidská ohnivá koule. Australanku Danu Vulin (29) totiž v roce 2012 napadla zhrzená žena, která se mylně domnívala, že sexy blondýna spí s jejím mužem, a podpálila ji. Dana utrpěla popáleniny třetího stupně na 60 % těla. Skoro tři roky musela nosit speciální masku, ale jako zázrakem získala krásu zpět.

Ztratila jsem svůj život. Vím, že to zní velice, ale lidé nerozumějí tomu množství věcí, o které jsem přišla. O svou funkčnost, nezávislost, sexualitu, všechno,“ řekla Dana Daily Mailu.

Útočnice, která ji napadla, Natalie Dimitrovska, byla odsouzena na 17 let ve vězení. Mysl měla zastřenou drogami, ale to její čin neomlouvá. Dana si prožila peklo na zemi.

Dva roky a osm měsíců nosila speciální masku, která jí držela tvář pohromadě. Podstoupila bezpočet plastických operací, které byly zaměřeny na rekonstrukci jejího obličeje, hrudníku a rukou.

Radši bych podstoupila fyzickou bolest, než abych znovu nosila tu masku,“ vypověděla žena. I když má na obličeji stále jizvy, je k neuvěření, co lékaři dokázali. Šrámy na její duši ale už nikdy nezmizí.

mair ( 28. dubna 2015 10:04 )

Ani jako vtip to není dobré.

mair ( 28. dubna 2015 10:03 )

Třeba byste se jí taky nelíbil|a.

valdom_hayzle ( 28. dubna 2015 07:56 )

Měli ji nechat masku, v ní aspoň nemá ten hnusnej koňskej xicht Prý "vrátili mi krásu...", blééé

tupka.jentakjen.. ( 28. dubna 2015 06:21 )

Tak to je na tom jako já. Mě říkají sádelnatá koule.

Zobrazit celou diskusi