Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Češka záhadně zemřela poté, co se vrátila z dovolené v Egyptě!

Češka zemřela záhadně poté, co se vrátila z dovolené v Egyptě.
 (Autor: Reuters)
Autor: shp - 
27. dubna 2015
20:03

Do Egypta odcestovala za dovolenou snů, její konec byl ale více než tragický. Když se Češka (†55) z Nýdku na Frýdeckomístecku vrátila domů, začala si stěžovat na nevolnost. Poté zničehonic zemřela.

Do bytu ženy vtrhli policisté v neděli. Našli bezvládné tělo ženy, na němž nebyly patrné stopy násilí nebo zápasu. „Na místě jsme nezjistili, že by někdo nesl na smrti ženy zavinění,“ řekl TN.cz policejní mluvčí Vlastimil Starzyk.

Blízcí ženy mají strach, zda si nepřivezla z exotické země nějakou nákazu. „Před týdnem se vrátila z dovolené v Egyptě a od té doby si stěžovala na nevolnosti. Večer byla na pohotovosti, poslali ji domů a další den byla nalezena doma mrtvá?“ řekl jeden ze známých webu.

Celé okolí a lidé, kteří se s ní setkali, mají velké obavy, co si to s sebou z Egypta přivezla,“ dodal. Policie nařídila pitvu, která by měla odhalit víc. Žena byla bezkonfliktní, vlastnila restauraci a potraviny v Nýdku.

jerry ( 28. dubna 2015 20:21 )

Kdo ví, co tam polkla.

dyskrymynaclja ( 27. dubna 2015 23:29 )

Byla otrávená egyptským el.proudem

tomlk007 ( 27. dubna 2015 23:27 )

Manžel ji ubil ebonitovou tyčí,protože ztratila liščí ohon tak nemohla být zabita elektricky

cocca ( 27. dubna 2015 23:21 )

 Nikde nepíšou jestli měla manžela. Jestli ano tak je jistě podezřelí a policie už určitě zkoumá zásuvky v bytě.

hofihofi ( 27. dubna 2015 22:42 )

Aaaaaa ty mas atestaci z nejakeho oboru lekarstvi? Jsou nemoci a v CR, co te porazi behem nekolika hodin. Mraky pripadu, A tys bala v jejich kuchynich? A proti tyfusu jsou cesi ockovania je snafno poznatelny, Boze to jsou rady, pry mrzlina. Indiany porazli nestovice, nemeli obranne latky, nikdy se s nimi nesetkali a telo si nepomohlo. I to by mojlo byt vysvetleni Kramneho

Zobrazit celou diskusi