Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Učitele obvinili ze sexuálního útoku! Skandál na základní škole v Poličce

Učitel v Poličce měl sexuálně zneužít dívku
Učitel v Poličce měl sexuálně zneužít dívku  (Autor: Facebook, Pavel Ryšlink)
Autor: rys, kon - 
23. dubna 2015
18:20

Kriminalisté si pro něho došli v úterý a obvinili ho ze sexuálního zneužívání. Učitel ze základní školy v Poličce na Svitavsku Jaroslav K. (59) je ale zatím na svobodě.

Podle informací Blesku učitel ze základky sexuálně zaútočil na nezletilé dívky. Na všechno ale přišla policie, a tak skončil během úterního odpoledne v poutech. „Naši kriminalisté zadrželi muže, kterého vzápětí obvinili z trestného činu se sexuálním podtextem,“ potvrdila Blesku informaci policistka Jitka Vavřinová.

Jde o Jaroslava K., jenž učí na škole a už 20 let je zástupcem ředitele. Podle ředitelky Lenky Novotné dostal kantor volno. „Jsme z toho v šoku,“ řekla ředitelka s tím, že jde mezi dětmi o oblíbeného pedagoga. Podle ní ale sexuální obtěžování nesouvisí se školou.

Učitel se totiž věnuje atletkám, takže je možné, že právě tam začaly jeho potíže se zákonem. „Pracuje v atletickém klubu. Ale co přesně provedl, to nevím,“ řekla ředitelka. Jak daleko s dívkami zašel, zatím není jasné.

„Dělá hlavně fyziku a nikdy s ním nebyl žádný problém. Pro svůj předmět se dokázal vždy nadchnout,“ tvrdí ředitelka. Podle dalších zjištění Blesku byl dokonce v minulém volebním období zastupitelem Pardubic, kam se dostal z kandidátky ČSSD. Má dceru i syna, ten se údajně rovněž věnuje atletice.

trtrfghfghfgh ( 25. dubna 2015 01:05 )

A dost už! Půlka z vás o tom ví totální hovno! Neodsuzujte tu holku, která si očividně prožila své... neznáte ani učitele, ani tu dívku, tak už mlčte! Miluju takové ty ovce, které se po večerech nudí a vytváří si vlastní teorie. Nemáte nic jinýho na práci ? OMG...

japos22 ( 23. dubna 2015 20:41 )

Čin se sexuálním podtextem? Tak já vám to řeknu rovnou - zamindrákovaný blbky by měly dostat přes držku

vihor ( 23. dubna 2015 20:38 )

No spíš si ti spratci spletli školu s domovem a chovali se jako doma. Když si to uvědomili, svalili vinu na učitele.

kat-tom ( 23. dubna 2015 20:32 )

Učitel obvinili ze .... snad učitele ne?? Aspoň si to opravte

vihor ( 23. dubna 2015 20:08 )

Nejspíš dal nějakýmu protekčnímu spratkovi horší známku. Nebo si z něj spratci prostě udělali zábavu. Mezi sportovcema je spousta gum z protekčních rodin, kteří se na školách drží jenom díky známostem a úplatkům. Třeba v tom ten učitel nechtěl jet, tak se ho chtějí zbavit a nahradit někým poslušnějším, kdo bude dávat mazánkům jedničky.

Zobrazit celou diskusi