Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je to boháč a stejně nemá dost: Zazobaného podnikatele v zatkli za krádež masa!

Bohatého podnikatele chytili při krádeži masa a vína.
Bohatého podnikatele chytili při krádeži masa a vína.  (Autor: Profimedia, internet)
Autor: ver - 
22. dubna 2015
18:27

Myslel si, že kradené zboží schová v tašce. Ronan Gosh si chtěl v obchodě přilepšit a ukradl maso a víno v hodnotě 200 liber. Na této krádeži by nebylo nic zvláštního, kdyby tento muž nebyl bohatým podnikatelem, kterému peníze na nákup potravin určitě nechybí. U soudu se přiznal a dostal 12 měsíců veřejně prospěšných prací.

Ronan Gosh zaplatil u pokladny pouze za zboží, které měl ve vozíku. Věci, které si ukryl do tašky, se snažil propašovat přes pokladnu. To se mu však nepovedlo. Ředitele úspěšné recyklační firmy při krádeži drahého zboží zachytily kamery. Hned po zadržení pachatele ochrankou obchodu byla přivolána policie.

U soudu obviněný tvrdil, že obchod navštívil po hádce se svou přítelkyní. Navíc se od svého otce dozvěděl, že jeho matce byla diagnostikována rakovina kůže. Byl na něj tedy vytvořen tlak, který se rozhodl ventilovat krádeží. Sám u soudu řekl, že se velmi stydí a je ze sebe zklamaný. Soudce Goshe odsoudil na 12 měsíců veřejně prospěšných prací a pokutu v přepočtu za 17 160 korun.

Ronan Gosh založil v roce 2009 recyklační firmu, která obchoduje se zařízeními na zpracování odpadu. Žije v Sollihul v luxusním domě v hodnotě 550 000 liber, což je v přepočtu zhruba 16 500 000 korun.

ochcallis ( 22. dubna 2015 19:04 )

Podle obličeje tipuji na nepřizpůsobivého.

Zobrazit celou diskusi