Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Usvědčila Slovenku z vraždy milionáře, ale už netruchlí: Nový milenec, prsten a vdavky

Autor: Čas.sk - 
22. dubna 2015
11:50

Je to přesně rok, co byl ve své vile ve Španělsku zavražděn britský milionář Andrew Bush (†48). Jeho milenka, Ruska Maria Korotaeva (22), z vraždy usvědčila Slovenku Máriu Kukučovou (25), která od té doby čeká ve vazbě na soud. Ruska po milionáři netruchlila dlouho. Už má náhradníka a od něj prsten a příslib svatby…

Bylo 5. dubna 2014, když Korotaeva přijela s Bushem do jeho španělské haciendy. Po pár minutách zazněly výstřely a Bush padl mrtvý k zemi. Podle jeho tehdejší ruské přítelkyně ho zavraždila jeho bývalá milenka, Slovenka Mária Kukučová. Nedokázala se zřejmě smířit s rozchodem s bohatým podnikatelem, neustále ho stíhala milostnými vzkazy a sledovala ho. Její žárlivost vyvrcholila vraždou. Kukučová z místa činu uprchla a několik dní byla na útěku. Vydala se domů na Slovensko, kde se ukrývala. Po pár dnech se však šla sama přihlásit na policii.

O důvěryhodnosti mladé Rusky začala média spekulovat už hodiny po vraždě. Ruska nezůstala své pochybné pověsti nic dlužná ani po roce, kdy ve dnech prvního výročí smrti jejího přítele milence oznámila zásnuby s novým milencem. A to přitom celý rok krmila sociální sítě výlevy, jak Andrewa miluje a nikdy na něj nezapomene. Nyní se na sociální síti pochlubila, že se brzy bude vdávat.

„Dostala jsem prsten jako narozeninový dárek. Jaký je to krásný den. Svatbu plánujeme toto léto,“ pochlubila se Ruska, která randí s jistým Rusem Rimem Sadovnikovem, který si zamiloval jiné španělské letovisko – Kanárské ostrovy.

Krom svatby však v den výročí zavzpomínala i na svého bývalého přítele. „Stále jsem mu vděčná, že za mnou přišel dvě minuty před tím, než byl zastřelený. Řekl mi, že mě miluje,“ napsala lámanou angličtinou na Facebooku. Tam má také spoustu fotografií, z nichž je patrné, že si celý roky užívala života obletované mladé ženy.

Mária Kukučová nadále zůstává ve španělské vazbě, kde čeká na soud. Jedná se o jednu z nejpřísnějších věznic u Malagy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

barkley ( 17. ledna 2016 14:01 )

pekaaaros ( 22. dubna 2015 13:48 )

Asi si bude každej myslet, že akorát závidím, ale jsem rád, že se mě tenhle matrix bohatejch - modelkama počínaje - netýká. A stejnak by mě zajímalo, co si vlastně ti boháči myslej o modelkách? Jestli je berou jenom jako d.vky pro zábavu na jedno období, do kterých narvou 3P (prachy, prsteny, péra) a pak je pošlou k vodě, nebo jestli se snaží s nimi vybudovat vztah i více do hloubky. Do hloubky myslím do nitra. Do nitra myslím do duševního nitra.

antiall ( 22. dubna 2015 12:46 )

 Štětka není sproste slovo, malíři to běžne používají.

antiall ( 22. dubna 2015 12:44 )

 Ruské *** jsou originální a hloupé.

Zobrazit celou diskusi