Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Školačka Adéla, která otěhotněla se 13letým, předčasně porodila! Komplikace při porodu

Školačka Adéla se stala matkou. Zatímco dítě zůstalo v inkubátoru, ona místo kočárku venčí psa...
Školačka Adéla se stala matkou. Zatímco dítě zůstalo v inkubátoru, ona místo kočárku venčí psa...  (Autor: Nový Čas)
Autor: Čas.sk, šim - 
21. dubna 2015
10:49

Celé Slovensko bylo v šoku, když se dovědělo o těhotenství 14leté Adély, která přišla do jiného stavu se 13letým chlapcem. Dívka byla ihned vzata do nemocnice kvůli rizikovému těhotenství. Ačkoli se měla stát matkou až za dva měsíce, porodila předčasně.

Adéla byla v bratislavské nemocnici od začátku dubna. Byla v šestém měsíci těhotenství, které provázely komplikace. I přes lékařskou péči přišlo dítě na svět předčasně. Jelikož porod neprobíhal úplně hladce, muselo miminko zůstat v péči lékařů.

Mladá maminka se už vrátila domů do bytovky v Senici, kde žije se svou matkou a mladší sestrou. Co s ní nyní bude, o tom rozhodnou příslušné úřady, nemocnice totiž její těhotenství z důvodu nízkého věku nahlásila na sociálku. Podle exkluzivních informací slovenského Nového Času se o svou vnučku chce starat Adélina matka.

Adéla zatím své mateřské povinnosti asi moc neřeší. Fotografové ji zachytili, jak jde na procházku se psem. Asi také proto, že miminko muselo zůstat zatím v inkubátoru. Otázkou je také, zda 13letý otec dítěte ví, že mu k roli školáka přibyla ještě nová role – táty. Jeho rodina se před časem nechala slyšet, že bude potřeba udělat testy otcovství.

odol ( 21. dubna 2015 18:48 )

odol ( 21. dubna 2015 18:48 )

pravlast ( 21. dubna 2015 18:11 )

Zhulena.vydra-nezletilá bude březí aspoň potřetí a hlavně že budou dávky a příplatky.Inu-co se v mládí /možná od otce nebo bratrů naučíš-později jako když najdeš/ a zúročit se dá leccos.!!!

salto ( 21. dubna 2015 18:09 )

Tak vydržet šestinedělí a může jet navostro znova

zhulena.vydra ( 21. dubna 2015 17:30 )

 Překrásný tmavovlasý andílek vypr#nul dechberoucího přenádherného andílečka. Než se ten vypr&nutej anděl v inkuboši trochu zvechtí a převezme ho do péče jeho babička (26 let), tak bude ta nezletilá *** zase březí.

Zobrazit celou diskusi