Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Z vraždy servírky Kristinky obvinili tátu dvou dětí! Na ulici ho poznal slavný boxer

Barmanku Kristínu našli uškrcenou v jejím domě
Barmanku Kristínu našli uškrcenou v jejím domě  (Autor: Facebook.com)
Autor: Čas.sk, šim - 
16. dubna 2015
15:40

V pondělí ráno měla jít neplánovaně do práce, tam ovšem nedorazila. Proto ji její šéf šel hledat. Doma ji našel uškrcenou páskem od kabelky. Z vraždy mladé servírky Kristinky (†26) ze Slovenska byl obviněn Martin T. (31), otec dvou dětí.

K dopadení podezřelého jednak napomohly záběry z kamery, která je umístěna přímo proti domu, kde Kristina po smrti své matky před dvěma lety sama bydlela, krom nich bylo však důležité také svědectví slovenského reprezentanta v boxu Tomiho Kida Kovácse. „V době vraždy jsem šel se svými svěřenci kolem domu, kde se tragédie odehrála. Bylo asi 7:20. Byla to náhoda, protože většinou chodíme lesními cestami. Ale bylo zrovna po dešti, tak jsme šli po ulici, aby se chlapcům něco nestalo,“ nechal se slyšet boxer, který podezřelého u domu uviděl!

Profesionální slovenský boxer Tom Kid Kovács pomohl policii dopadnout muže podezřelého z vraždy Kristiny Profesionální slovenský boxer Tom Kid Kovács pomohl policii dopadnout muže podezřelého z vraždy Kristiny | Facebook.com

„Z mé bývalé práce mezi kriminalisty si dokonale pamatuju detaily, oblečení a tvář. Ten chlap působil dost zmateně, neustále se otáčel. Když se naše pohledy setkaly, hned uhnul očima,“ dodal nejlepší slovenský boxer současnosti.

Zapamatoval si, že muž měl šedivou sportovní soupravu se zeleným pruhem na boku, zničené tenisky a střapaté vlasy. „Byl zřejmě pod vlivem psychotropních látek,“ popsal podezřelého Kovács.

Jeho popis se shodoval se záběry z pouliční bezpečnostní kamery. Policie šla proto v úterý odpoledne po přezkoumání důkazů najisto – do obce Topoľnica, která je vzdálená asi čtyři kilometry.

Martin T. byl zadržen jen pár hodin po smrti Kristinky, která zemřela v pondělí brzy ráno. „Obviněný je v cele předběžného zadržení a vyšetřovatel zpracoval podnět na podání návrhu na jeho vazební stíhání,“ informovala ve čtvrtek trnavská krajská policejní mluvčí Mária Linkešová.

„Jsme z toho šokovaní, nechápeme to. Milan se s rodiči do naší obce přistěhoval z Bratislavy. S družkou, u které nyní žil, má dvě děti. Je to šikovný člověk, nějakou dobu dělal mistra ve firmě v nedalekém městě,“ kroutila hlavou sousedka.

Martin T. má s družkou Veronikou dva malé syny. Jeho tchán Miroslav (53) neměl pro svého zetě slov. Neubránil se emocím a rozplakal se. „Kdyby se teď vrátil domů, vyrazil bych ho dveřmi. Máme dost svých starostí a on provede toto? Celých deset let jsem ho zachraňoval, drogy, exekuce, lítal z problému do problému. Jeho matka si vzala na jeho jméno úvěr, který samozřejmě nezvládal splácet. Věřil jsem, že jednou bude slušným člověkem,“ řekl slovenskému Novému Času Miroslav.

S Kristinkou se Martin T. poznal přes svého kamaráda Romana, kterému pronajal dům a který s ní nějaký čas chodil. Pak se ale rozešli. Policie nyní prověřuje motiv brutální vraždy.

illis ( 16. dubna 2015 18:58 )

Jenom primitiv napíše něco takového jako jsi Ty napsal . Styď se a modli se, aby se něco takového nestalo někomu z Tvých blízkých . To platí i pro toho staryhopsa níže .

Zobrazit celou diskusi